USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Олімпійський комітет Росії включив до свого складу олімпійські комітети з ТОТ України

Новими членами стали регіональні олімпійські ради "Донецької та Луганської республік", а також Херсонської та Запорізької областей
олімпійський комітет Росії
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Президент Олімпійського комітету Росії (ОКР) Станіслав Поздняков оголосив про включення до складу організації регіональних олімпійських комітетів тимчасово окупованих Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей. Про це пише Tribuna.com.

"Прийняли нових членів. Ними стали регіональні олімпійські ради "Донецької та Луганської республік", а також Херсонської та Запорізької областей", – сказав Поздняков.

Що відомо про Позднякова?

Станіслав Поздняков входить у список спортсменів та функціонерів Tribuna.com, які підтримують вторгнення в Україну.

Наприкінці травня минулого року його зняли з посади президента Європейської конфедерації фехтування.

Раніше

Виконавчий комітет УЄФА прийняв рішення про допуск російських юнацьких футбольних команд до міжнародних змагань. Про це йдеться на офіційному сайті організації.

УЄФА вирішив, що "діти не повинні бути покарані за дії, відповідальність за які лежить виключно на дорослих, і твердо переконаний, що футбол ніколи не повинен відмовлятися від посилань миру та надії". 

З цих причин Виконком УЄФА вирішив, що російські команди другорядних гравців будуть знову допущені до його змагань протягом цього сезону.

У зв'язку з цим Виконавчий комітет звернувся до адміністрації УЄФА з проханням запропонувати технічне рішення, яке б дозволило відновити російські команди U17 (як дівчат, так і хлопців), навіть якщо жеребкування вже відбулося.

Нагадаємо, раніше Українська асоціація футболу звернулася до УЄФА із закликом виключити росіян з органів Європейського футбольного союзу.

Зазначалося, що в асоціації звернули увагу на те, що на посади в адміністративних органах УЄФА (комітетах, органах і панелях) на період із 2023-го по 2027 рік були обрані та переобрані 15 росіян.

Читайте також:
Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, - ISW Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, - ISW
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії
Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine