USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Окупанти на Лимано-Куп'янському напрямку намагаються прорвати оборону ЗСУ

Росіяни хочуть пробити собі коридор в українській обороні
Карта боїв
Окупанти атакують ЗСУ в районі Новоєгорівки
Джерело: скріншот

Окупанти на Лимано-Куп'янському напрямку намагаються прорвати оборону ЗСУ. Особливі зусилля росіяни сконцентрували у районі Новоєгорівки Луганської області, розповів в ефірі телемарафону керівник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш.

За його словами, тільки за минулу добу на Лимано-Куп'янському напрямку відбулося п'ять бойових зіткнень. Однак всі спроби окупантів були безуспішні.

"Ворог зосередив свою увагу у напрямку Новоєгорівки. Він хоче пробити такий собі коридор у нашій обороні саме на цьому напрямку, оскільки біля Новоєгорівки зосереджені панівні висоти", – зазначив Євлаш.

Він уточнив, що ворог робить все можливе, щоб "вклинитися" і просунутися до річки Оскіл. 

"Вчора нашим захисникам вдалося знищити 126 окупантів на Лимано-Куп'янському напрямку, також знищити один польовий склад з боєприпасами, одне авто, сім безпілотників, шість з них типу "Ланцет"", – додав Євлаш.

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти стали використовувати нову тактику в спробі стримати український наступ. Тепер ворог підпалює мінні поля.

Читайте також:
НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання
РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters
Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням