USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Обороною РФ у районі Кремінної керує генерал Нікіфоров, він брав участь в атаці на Київ, - розвідка Британії

Росія вчетверте від початку війни змінила командування Західного військового округу
Нікіфоров
Джерело: відкриті джерела

За даними розвідки Великої Британії, Західна група військ РФ на чолі з новим командувачем Євгеном Нікіфоровим буде утримувати район навколо Кремінної та Сватового. Про це йдеться у звіті військової розвідки Міністерства оборони Великої Британії.

Від 24 лютого Росія вчетверте змінить командування Західного військового округу, новим головою стане генерал-лейтенант Євген Нікіфоров. У розвідці нагадали, що його попередника, Сергія Кузовльова, призначили лише три місяці тому.

Зазначається, що новий командувач Євген Нікіфоров раніше брав активну участь у плануванні "катастрофічної" спроби Західного й Східного округів військ РФ наступати на Київ через Чорнобильську зону.

За даними розвідки, Західний військовий округ, вірогідно "має завдання утримувати правий фланг Росії, район Луганської області навколо Кремінної та Сватового".

"Оскільки будь-яка сторона може спробувати наступати в цьому секторі, Нікіфоров бере на себе важливу оперативну роль у конфлікті", - наголосили у військовій розвідці Великої Британії.

Фахівці додали, що зміна офіцерського командування військ РФ свідчить про розбіжності у плануванні бойових дій Міністерства оборони Росії.

Читайте також:
Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW
РФ під керівництвом Путіна готує РФ під керівництвом Путіна готує "фізичні атаки" на Захід, – глава британської спецслужби
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії