USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Найбільша криптобіржа у світі оголосила про продаж бізнесу в РФ

Binance продасть свій російський бізнес компанії CommEX
крипта binance
Джерело: відкриті джерела

Найбільша криптобіржа у світі Binance оголосила про вихід із російського ринку, а також про продаж бізнесу компанії CommEX. Про це йдеться на сайті Binance.

"Дивлячись у майбутнє, ми визнаємо, що робота в Росії несумісна зі стратегією Binance щодо дотримання вимог", – сказав Ной Перлман, директор із дотримання нормативних вимог. "Ми, як і раніше, впевнені в довгостроковому розвитку індустрії Web3 на глобальному рівні і збираємося спрямувати нашу енергію на розвиток Binance у більш ніж ста країнах, де ми ведемо нашу діяльність".

Протягом наступних кількох місяців Binance закриє біржові сервіси та інші бізнес-напрямки в Росії, докладаючи всіх зусиль для забезпечення безперебійної взаємодії з користувачем під час цього переходу.

Новини за темою: Leroy Merlin виходить із російського ринку

Незважаючи на те, що фінансові подробиці угоди залишаються конфіденційними, слід зазначити, що в рамках цієї угоди Binance повністю припиняє свою діяльність у Росії. На відміну від угод, раніше здійснених міжнародними компаніями в Росії, у рамках цієї угоди у Binance не залишиться права на отримання частини прибутку після продажу і можливості зворотного викупу часток у бізнесі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сумарні прямі втрати найбільших європейських компаній у РФ з початку війни сягнули 100 млрд євро.

Також ми писали, що найбільша компанія з обслуговування нафтових родовищ SLB заявила про зупинку поставок товарів і послуг до Росії. Постачання припиняються з усіх об'єктів компанії по всьому світу.
Читайте також:
Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії
ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму