USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Міноборони під'єднали до Єдиного порталу викривачів

Заявникам гарантують дотримання умов анонімності та конфіденційності, а також надійний захист персональних даних
Міноборони
Джерело: відкриті джерела

Міністерство оборони України під'єднали до Єдиного порталу повідомлень викривачів. Про це йдеться на офіційному сайті відомства.

"Відтепер кожен, кому відомо про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень у Міністерстві оборони, може подати повідомлення викривача корупції (в тому числі анонімне)", – зазначили в Міноборони.

Там розповіли, що відомство додали до переліку держорганів на спеціальному порталі НАЗК

"За допомогою цієї захищеної системи можна контролювати стан та результати розгляду повідомлення, отримати інформацію про статус викривача. Портал гарантує заявникам дотримання умов анонімності та конфіденційності, надійний захист персональних даних", – йдеться у дописі.

Також повідомити про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень можна через спеціальну телефонну лінію Міністерства оборони (+38 044 271 39 86), електронну пошту ([email protected]) та офіційний вебсайт відомства.

Новини за темою: Реєстр викривачів корупції дасть позитивні результати: Які особливості нового порталу, розповідає адвокат Борис

Раніше ми писали, що Вищий антикорупційний суд (ВАКС) вперше в історії України вирішив заплатити громадянину як викривачу корупції частину нагороди, яка обраховується від суми викритого корупційного діяння.

Читайте також:
Відвідуваність застосунку Відвідуваність застосунку "Резерв+" в 50 разів більша, ніж ЦНАПІВ, - Міноборони
Міноборони запускає електронну чергу до ТЦК Міноборони запускає електронну чергу до ТЦК
Додаток для військовозобов'язаних Додаток для військовозобов'язаних "Резерв+" з'явився в маркетплейсах і одразу зіткнувся з проблемами
"Резерв+": Міноборони презентувало додаток для військовозобов'язаних. Відео