USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 5 0 9 9 0 (+1150)
USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25

"Резерв+": Міноборони презентувало додаток для військовозобов'язаних. Відео

Додаток стане доступним 18 травня
Резерв+ - додаток для військовозобов'язаних
Джерело: Міністерство оборони України

У суботу, 18 травня, набуває чинності новий закон про мобілізацію. Це означає, що всі чоловіки віком від 18 до 60 років повинні будуть протягом 60 днів оновити дані про себе. Це можна буде зробити в ТЦК, ЦНАПах або за допомогою застосунку "Резерв+", який сьогодні показало Міноборони України.

Додаток стане доступним для скачування на смартфонах через App Store і Google Play Market з 18 травня.

"Резерв+" надає можливість оперативного оновлення даних та доступу до інформації в реєстрі "Оберіг". Це зручний спосіб виконання обов'язкової процедури оновлення особистих даних", – зазначають у Міноборони.

Новини за темою: Працівників ПЕК та ІТ автоматично забронюють від мобілізації

Після оновлення даних у застосунку ви зможете побачити інформацію з реєстру "Оберіг" про себе.

У застосунку "Резерв+" також з'явиться QR-код, відсканувавши який відповідні представники влади зможуть миттєво отримати інформацію щодо вашого статусу як військовозобов'язаного, призовника чи резервіста.

Ось такий вигляд матиме додаток:

Ми раніше писали, що електронний кабінет військовозобов'язаного запрацює 18 травня у форматі застосунку, який можна буде завантажити на гаджет.

Для того щоб оновити дані в е-кабінеті, потрібно буде завантажити мобільний застосунок, авторизуватися і заповнити необхідні "поля".

В Міноборони запевняли, що для того щоб оновити дані, достатньо буде скористатися додатком не відвідуючи ТЦК.

Як відомо, 18 травня також почне діяти новий закон про мобілізацію. Про основні зміни, які стосуються як військовослужбовців, так і цивільних громадян України, розповідаємо тут.

 
Читайте також:
Міноборони повернуло ЗСУ 1 500 одиниць озброєння та військової техніки Міноборони повернуло ЗСУ 1 500 одиниць озброєння та військової техніки
Адаптивні костюми для поранених військових ЗСУ планують протестувати на практиці Адаптивні костюми для поранених військових ЗСУ планують протестувати на практиці
Кабмін призначив нових заступників міністра оборони Кабмін призначив нових заступників міністра оборони
Крадіжка даних та е-повістки: Міноборони спростовує найпопулярніші міфи про застосунок Крадіжка даних та е-повістки: Міноборони спростовує найпопулярніші міфи про застосунок "Резерв+"