USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Майже тисяча учасників відвідали SBC Kids Sports Fest, який зібрав 12 видів спорту

Учасниками заходу стали діти, які є переселенцями з зони бойових дій
SBC Kids Sports Fest_4
SBC Kids Sports Fest
Джерело: Sport&Business Club

30 вересня в Києві в рамках Європейського тижня спорту відбувся SBC Kids Sports Fest, організований Sport&Business Club Україна разом з ФК "Локомотив" за підтримки Міністерства молоді та спорту України, "Укрзалізниці" та ГУНП України в Київській області.

Водним партнером заходу виступили ТМ "Прозора" та ТМ "Живчик".

Учасниками заходу стали діти-переселенці із зони бойових дій, діти співробітників поліції, що є переселенцями або учасниками бойових дій, та діти поліцейських, які загинули під час виконання службових обов’язків.

Відкрив фестиваль міністр молоді та спорту, президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт, який звернувся до всіх батьків і дітей з закликом займатись спортом для підтримки здоров'я та подякував організаторам за можливість дітям спробувати різноманітні види спорту на одній локації.

Також Вадим Гутцайт вручив відзнаки від Національного олімпійського комітету України в Донецькій області найкращим спортсменам серпня – Андрію та Артему Гарбарам і їх тренеру Юрію Бірюкову. На чемпіонаті Європи з тхеквондо спортсмени виграли золоту та бронзові медалі відповідно, а на турнірі в Таллінні обидва вибороли золоті медалі в різних вагових категоріях.

З мотиваційними зверненнями до дітей виступили і прославлені українські спортсмени – 7-разовий чемпіон світу з боксу за версією WBA Артем Далакян, бронзовий призер ОІ-2008, старший тренер національної збірної України з греко-римської боротьби Армен Варданян та 2-разовий срібний призер чемпіонатів світу з греко-римської боротьби Ярослав Фільчаков.

Після церемонії відкриття протягом двох годин діти могли займатись 12 видами спорту:

  • футболом – від ФК "Локомотив" та ФК "Терикон"
  • волейболом – від академії пляжних видів спорту Sunrise
  • бадмінтоном, паделом та піклболом – від Kyiv Racket Sports Park
  • черлідингом – від київського клубу черліденгу MarLi
  • текболом – від Національної федерації текболу України
  • карате JKS – від карате-клубу TETSU RYU
  • боксом – від Кримської Республіканської організації Федерації боксу України
  • сумо – від Федерації сумо Донецької області
  • настільним тенісом – від школи "Локомотив"
  • баскетболом – від школи "Ведмеді".

По завершенні серії тренувань відбувся концерт за участі сучасних українських виконавців Софії Єгорової, DISCOMAN та зірки TikTok Вови Цигана, який збирає мільйони переглядів у своїх відео.

"Нас дуже тішить, що в останні теплі дні року стільки людей привели дітей спробувати різноманітні види спорту на SBC Kids Sports Fest. Зараз дітям необхідно знаходити емоційну розгрузку в чомусь, особливо це стосується дітей-переселенців, які виїхали з рідних домівок та зараз мають адаптуватись в інших регіонах нашої країни. І спорт в цьому дуже допомагає. Багато батьків брали контакти дитячих шкіл та клубів, представлених сьогодні на фестивалі. Тож ми сподіваємось, що серед наших маленьких гостей сьогодні були майбутні чемпіони та зірки спорту. Дякуємо нашим друзям, які допомогли в організації цього свята!" – підсумував генеральний директор Sport&Business Club Україна Олексій Брага.

Sport&Business Club Україна дякує ведучому фестивалю Миколі Матросову і фотографу Алексу Мартиросяну та партнерам заходу: відділенню НОК України в Донецькій області, БО "БФ Надії Вовк "Берегиня", чемпіонату м. Києва з баскетболу А-Ліга та особисто Денису Євдокименку, компанії "Оболонь", а також Ukraine World News та XSPORT.

Теги: спорт
Читайте також:
Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time
Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine
Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування! Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування!
В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди