USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Ексглава МЗС Австрії, яка танцювала з Путіним на весіллі, переїхала в російське село

Кнайсль стверджує, що бачила російського диктатора востаннє 2019 року
Карін Кнайсль
Ексглава МЗС Австрії Карін Кнайсль
Джерело: Vidsboku

Колишня глава МЗС Австрії Карін Кнайсль, яка танцювала на весіллі з диктатором Володимиром Путіним, оселилася в російському селі Петрушово в Рязанській області. Про це інформує Vidsboku.

Журналісти стверджують, що зустрілися з Кнайсль на місцевому святі. Колишня міністерка повідомила, що винайти житло в російському Петрушово їй допомогли знайомі.

"Я заплатила ще за місяць, а далі подивимося. Я не знаю нічого про моє майбутнє, нічого", – сказала Кнайсль.

Також вона стверджує, що бачила російського диктатора востаннє 2019 року. У вересні 2020 року вона нібито була змушена покинути Австрію через постійні погрози вбивством і фактичну заборону на роботу. Після цього вона оселилася у Франції, а потім переїхала до Лівану. Коли ексміністерка переїхала в Росію, Кнайсль не уточнила.

Колишня австрійська чиновниця додала, що в Петрушово вона продовжує писати книги, займатися викладанням, також її запросили працювати в центр G.O.R.K.I. при СПбДУ. На сайті університету Карін Кнайсль значиться керівником центру.

Передісторія

У серпні 2018 року на весіллі Кнайсль був присутній диктатор Путін. Як повідомлялося, він привітав молодят букетом квітів і станцював із нареченою. Також Путін привіз із собою державний Кубанський козачий хор.

Карін Кнайсль танцює з Володимиром Путіним
Джерело: відкриті джерела

На початку березня 2021 року Кнайсль висунули до ради директорів "Роснефти". У травні 2022 року після повномасштабного російського вторгнення Кнайсль покинула раду директорів "Роснефти".

Читайте також:
РФ під керівництвом Путіна готує РФ під керівництвом Путіна готує "фізичні атаки" на Захід, – глава британської спецслужби
Упав за 12 км від Путіна: Стали відомі деталі перших застосувань українського дрона Упав за 12 км від Путіна: Стали відомі деталі перших застосувань українського дрона "Лютий"
Не військовий, а економіст: Що відомо про нового міністра оборони РФ Бєлоусова і що від нього чекати Не військовий, а економіст: Що відомо про нового міністра оборони РФ Бєлоусова і що від нього чекати
Путін призначив Шойгу новим секретарем Радбезу РФ, міністром оборони РФ стане Андрій Бєлоусов Путін призначив Шойгу новим секретарем Радбезу РФ, міністром оборони РФ стане Андрій Бєлоусов