USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 5 0 9 9 0 (+1150)
USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25

Путін призначив Шойгу новим секретарем Радбезу РФ, міністром оборони РФ стане Андрій Бєлоусов

Новим міністром оборони Путін запропонував призначити Андрія Бєлоусова
Шойгу

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу

Джерело: відкриті джерела

Російський диктатор Володимир Путін звільнив із посади Секретаря Радбезу Росії Миколу Патрушева і призначив на його місце Сергія Шойгу. Про це пишуть російські пропагандистські видання.

Повідомляється, що Патрушева звільнили з посади секретаря Радбезу РФ "у зв’язку з переходом на іншу роботу".

А от замість Шойгу на посаду міністра оборони Володимир Путін запропонував призначити Андрія Бєлоусова, який до цього обіймав посаду першого заступника голови уряду РФ.

Більше про Сергія Шойгу

Шойгу був міністром оборони РФ з 6 листопада 2012 року.

З 2022 року через повномасштабне вторгнення Росії в Україну він перебуває під санкціями Євросоюзу, США та багатьох інших країн. Його підозрюють у вчиненні особливо тяжких злочинів проти основ національної безпеки України, миру та міжнародного правопорядку.

Що відомо про Андрія Бєлоусова?

Андрію Бєлоусову 65 років. З 2012 по 1013 рік він був міністром економічного розвитку РФ, а з 2013 по 2020 рік – помічником президента РФ. Потім став першим заступником голови уряду Російської Федерації.

З 2022 року Бєлоусов перебуває під персональними санкціями України як чиновник високого рангу і член найближчого оточення Путіна через повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Також він знаходиться  під персональними санкціями Євросоюзу за заклик до російських олігархів продовжити співпрацю з підсанкційними російськими банками та підтримку окупації Криму.

Читайте також:
Орбан після зустрічі із Зеленським зібрався до Путіна, – джерела Орбан після зустрічі із Зеленським зібрався до Путіна, – джерела
Путін не підтримує припинення вогню в Україні зараз. Зеленський має свою відповідь Путін не підтримує припинення вогню в Україні зараз. Зеленський має свою відповідь
Китай з Росією розробляють безпілотник схожий на Shahed Китай з Росією розробляють безпілотник схожий на Shahed
Росія продовжує скидати авіабомби на своїй території: Найбільше потерпає Бєлгородська область Росія продовжує скидати авіабомби на своїй території: Найбільше потерпає Бєлгородська область