USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Байден переміг на праймеріз у Південній Кароліні

Його конкуренти Дін Філліпс і Маріанна Вільямсон отримали близько 2% голосів
Байден

Джо Байден

Джерело: відкриті джерела

Президент США Джо Байден переміг на праймеріз Демократичної партії в Південній Кароліні. Подібне змагання пожвавило його кампанію у 2020 році і тепер дало йому першу офіційну перемогу в боротьбі за другий термін президентства, повідомляє The Associated Press.

Зазначається, що агентство оголосило Байдена переможцем о 19:23 за місцевим часом на основі аналізу попередніх результатів голосування, які показали, що він переконливо лідирує в ключових місцях по всьому штату.

"На момент оголошення перегонів Байден лідирував по всьому штату, отримавши близько 97% голосів, що майже вдвічі більше, ніж він отримав на праймеріз 2020 року. Майже через годину після оголошення перегонів відсоток голосів Байдена залишився практично незмінним – близько 97%", - йдеться у матеріалі.

Його єдині суперники у виборчому бюлетені цього року, конгресмен Дін Філліпс та письменниця Маріанна Вільямсон, не змогли подолати позначку у 2% на момент оголошення Байдена переможцем, зазначили в The Associated Press.

Також у виданні додали, що Байден переміг у всіх 46 округах на праймеріз чотири роки тому, і, згідно з первинними даними, він має всі шанси повторити цей успіх.

Раніше ми повідомляли, що республіканець Рон ДеСантіс зняв свою кандидатуру з президентських виборів на користь Трампа.

Читайте також:
У Києві заарештували й готують до екстрадиції американця, якого США підозрюють в подвійному вбивстві У Києві заарештували й готують до екстрадиції американця, якого США підозрюють в подвійному вбивстві
У Польщі відкрили військову базу американського спецназу У Польщі відкрили військову базу американського спецназу
У США досі проти, щоб Україна била по РФ американською зброєю У США досі проти, щоб Україна била по РФ американською зброєю
Між Байденом і Трампом відбудуться два раунди дебатів Між Байденом і Трампом відбудуться два раунди дебатів