USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Республіканець Рон ДеСантіс зняв свою кандидатуру з президентських виборів на користь Трампа

ДеСантіс висловив підтримку колишньому президенту США Дональду Трампу
Рон ДеСантіс
Рон ДеСантіс
Джерело: Вікіпедія

Губернатор Флориди республіканець Рон ДеСантіс зняв свою кандидатуру з президентських виборів на користь Трампа. Своє відеозвернення він опублікував у соцмережі X.

За словами політика, у його передвиборної кампанії немає чіткого шляху до президентського успіху, тому він вирішив її припинити.

"Якби я міг щось зробити для досягнення сприятливого результату, я б зробив це. Але я не можу просити наших прихильників жертвувати свій час і ресурси. У нас немає чіткого шляху до перемоги. Відповідно, я сьогодні призупиняю свою кампанію", – зазначив він.

Водночас ДеСантіс висловив підтримку колишньому президенту Сполучених Штатів Америки Дональду Трампу.

"Я пишаюся тим, що виконав 100% своїх обіцянок, і не збираюся зупинятися на досягнутому. Мені ясно, що більшість виборців республіканських праймеріз хочуть дати Дональду Трампу ще один шанс... Хоча у мене були розбіжності з Дональдом Трампом, він перевершує нинішнього президента Джо Байдена. Це очевидно", – сказав губернатор Флориди.

Зазначимо, що ДеСантіс був головним конкурентом Дональда Трампа на президентських виборах у США.

Раніше ми повідомляли, що ще один американський штат заборонив Трампу висуватися в президенти. Так, керівник виборчої комісії штату Мен виключив колишнього президента Дональда Трампа з виборчого бюлетеня на виборах 2024 року. 

Відповідне рішення було ухвалено через його участь у заколоті.

Читайте також:
У Києві заарештували й готують до екстрадиції американця, якого США підозрюють в подвійному вбивстві У Києві заарештували й готують до екстрадиції американця, якого США підозрюють в подвійному вбивстві
У Польщі відкрили військову базу американського спецназу У Польщі відкрили військову базу американського спецназу
У США досі проти, щоб Україна била по РФ американською зброєю У США досі проти, щоб Україна била по РФ американською зброєю
Між Байденом і Трампом відбудуться два раунди дебатів Між Байденом і Трампом відбудуться два раунди дебатів