USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Аби уникнути транспортного колапсу: У Києві змінять схеми дорожнього руху через закриття кількох станцій метро

Таке рішення ухвалили за результатами засідання Державної комісії ТЕБ та НС
Авто
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила впровадити зміни в організації дорожнього руху на найбільш завантажених відрізках доріг столиці. Це зумовлено підтопленням декількох станцій метро у столиці. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Він зазначив, що вранці 9 грудня завершилося засідання Державної комісії ТЕБ та НС щодо ситуації із підтопленням декількох станцій метро у Києві.

За його словами, у звʼязку із закриттям підземки основне навантаження із перевезення громадян припаде на наземний громадський транспорт. Відповідно його стане більше, тож дорожній рух може значно ускладнитися.

"Тому вніс пропозицію, яку підтримали під час засідання комісії: впроваджуємо зміни в організації дорожнього руху на найбільш завантажених відрізках доріг столиці", – наголосив Клименко.

Глава відомства уточнив, що планується, зокрема, збільшити пропускну спроможність громадського транспорту, відрегулювати хронометраж перемикання сигналів світлофора, перенести для зручності зупинки громадського транспорту та змінити деякі дорожні знаки. Також у Києві працюватимуть посилені патрулі.

Раніше ми повідомляли, що рух поїздів між станціями метро "Деміївська" та "Теремки" закрили на час ремонту перегінного тунелю. Також прокуратура розпочала кримінальне провадження через підтоплення метро в Києві.

Читайте також:
Вперше в Україні запустили Вперше в Україні запустили "Портал Захисників та Захисниць"
Метро на Виноградар Київметрополітен планує добудувати максимум через два з половиною роки Метро на Виноградар Київметрополітен планує добудувати максимум через два з половиною роки
Готель Готель "Україна" у центрі Києва виставили на продаж: Початкова ціна стартує з понад мільярда гривень
Один із зареєстрованих хворих на гепатит А в Києві працює пекарем у закладі торгівлі Один із зареєстрованих хворих на гепатит А в Києві працює пекарем у закладі торгівлі