USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

8 та 9 липня в Києві відбудеться другий фестиваль "Стадіон Культури"

8 та 9 липня в Києві пройде другий наймасштабніший фестиваль цього літа - "Стадіон Культури". На головній сцені заходу протягом двох днів відбудуться виступи відомих українських музичних гуртів та діджеїв.
Стадіон Культури
Адреса "Стадіону Культури" – пр. Академіка Глушкова, 9
Джерело: Ukraine World News

Майданчиком для найбільшого культурного простору України знову стане Льодовий стадіон площею близько 13 000 кв.м. На головній сцені фестивалю протягом двох днів відбудуться виступи відомих українських музичних гуртів та діджеїв, а також лекторій, створений сумісно з Projector Institute, та один із турів чемпіонату України з баскетболу 3х3.

Хедлайнером липневого фестивалю стане гурт TVORCHI, який представляв Україну на цьогорічному Євробаченні. У перший день заходу також на сцені "Стадіону Культури" виступатимуть TikTok відкриття українського шоу-бізу Brykulets та гурт Nazva —- виконавці хіта "Сіґеле-міґеле". Хедлайнерами другого дня стануть музичний інді-фольк-дует Tember Blanche, київський гурт Ziferblat та інші.

У лекторії говоритиме про кіно ютубер Віталій Гордієнко, який розкаже про історію українського композитора Володимира Івасюка. Серед спікерів також: арт-терапевт та автор курсу "Статеве виховання для старшої школи" Ілля Єлісей, засновник курсів першої допомоги Save a Life Михайло Думнич та інші.

До заходу також доєднаються благодійні організації, такі як "Зграя", Peremoga, Lets do it Ukraine, "Леви на джипі", GIDNIST’ та інші. Вони будуть представляти мерч та іншу продукцію.

До "Стадіону Культури" також доєднаються мистецькі проекти - Спільний Спадок", який рятує старовинні народні речі та передає їх музеям, і "Музей темряви", що проводить екскурсії, концерти та вечері у темряві за участі незрячих екскурсоводів та музикантів.

Вартість вхідного квитка на один день складає 250 грн онлайн, та 300 грн у касі в день заходу. Придбати квитки можна на сайтах Concert.ua та Ticketsbox.

Адреса "Стадіону Культури" – пр. Академіка Глушкова, 9. Найближча станція метро – "Іподром", яка працює як укриття під час повітряних тривог.

Партнер проекту - медіапроєкт Ukraine World News.

Читайте також:
Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів
Вперше в Україні запустили Вперше в Україні запустили "Портал Захисників та Захисниць"
Метро на Виноградар Київметрополітен планує добудувати максимум через два з половиною роки Метро на Виноградар Київметрополітен планує добудувати максимум через два з половиною роки
Готель Готель "Україна" у центрі Києва виставили на продаж: Початкова ціна стартує з понад мільярда гривень