USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

ЗСУ наступають на трьох ділянках фронту, – ISW

Сили оборони України досягли обмежених успіхів на південь від Бахмута
ЗСУ_11

Позиції ЗСУ у Донецькій області. Весна 2023 року

Джерело: Уніан

Сили оборони Україні продовжують вести контрнаступальні дії на трьох ділянках фронту. ЗСУ досягли обмежених успіхів, що призвело до переміщення ворожих військ. Про це пише Інститут вивчення війни.

"15 липня українські сили провели контрнаступні операції на щонайменше трьох секторах фронту і, за повідомленнями, досягли обмежених успіхів", – йдеться у повідомленні.

Як пише ISW, посилаючись на російські джерела, Сили оборони України досягли обмежених успіхів на південь від Бахмута, неподалік Андріївки (на відстані 10 км на південь від Бахмуту), і зуміли перетнути Сіверський Донецький канал у цьому районі.

За інформацією ISW, російські джерела також повідомляють про обмежені рухи українських військ на західному кордоні Донецької області та східному кордоні Запорізької області (на відстані 12 км на південь від Оріхова).

Російські джерела також повідомляють, за даними ISW, що російські війська "постійно" переводять підкріплення до району Бахмуту. Це може свідчити про продовження переміщень російських військ до Бахмутського району в результаті українських контрнаступних операцій.

Читайте також:
НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання
РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters
Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням