USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

ЗСУ готують масштабну зимову атаку на Росію

Атаки дронів ЗСУ "завдадуть чимало проблем" Росії в найближчі кілька місяців
дрони Укроборонпром
Дрон українського виробництва
Джерело: відкриті джерела

Українські військові готуються масштабно атакувати дронами-камікадзе територію ворога. Мовиться про атаки на Крим та прикордонні території Росії. Про це повідомляє The Independent із посиланням на начальника Головного управління ракетних військ і артилерії та безпілотних систем Генштабу ЗСУ, бригадного генерала Сергія Баранова.

Він пояснив, які саме об'єкти атакуватимуть Збройні сили України.

"Крим і прикордонні райони в Росії зіткнуться з новим повітряним бомбардуванням, а Київ прицілився до військових баз та інфраструктури Володимира Путіна", – написали журналісти.

За словами Баранова, атаки дронів ЗСУ "завдадуть чимало проблем" Росії в найближчі кілька місяців. Зазначається, що під ударом опиняться тимчасово окупований Крим та багато регіонів Росії.

Начальник Головного управління ракетних військ і артилерії та безпілотних систем Генштабу ЗСУ додав, що Україна хоче закріпити "значні успіхи" за останні кілька тижнів, коли деякі з критично важливих військових об'єктів і військово-морських об'єктів Росії були атаковані українськими безпілотними літальними апаратами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ вийшла на новий рівень масованих атак по РФ.

Зокрема, СБУ влаштувала атаку на військовий табір поблизу аеродрому "Халіно" в Курській області Росії. Було зафіксовано щонайменше 18 влучань дронів Служби безпеки України по табору.

Зараз російські війська готуються до третьої серії великих штурмів в районі Авдіївки.

Читайте також:
НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання
РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters
Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням