USD
НБУ
39.43
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.40
Втрати орків: 4 8 9 8 7 0 (+1410)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.40

За фактами порушень у військкоматах та ВЛК розслідується 260 кримінальних проваджень

До суду направлено обвинувальні акти стосовно 35 осіб
ДБР

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

ДБР розслідує 260 кримінальних проваджень по факту зловживань у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки й військово-лікарських комісіях. Про це повідомляє пресслужба відомства.

До суду вже направлено 21 обвинувальний акт стосовно 35 осіб. Також Державне бюро розслідувань повідомило про підозру ще 58 особам.

В межах цих кримінальних проваджень ДБР задокументувало факти отримання посадовцями неправомірної вигоди на суму майже 4 млн гривень. Суди арештували майно хабарників на суму понад 3,2 млн гривень.

Нагадаємо, в Одесі викрили посадовицю та співробітника РТЦК, які робили "білі квитки" депутатам та їхнім родичам.

Раніше ми повідомляли, що у Запоріжжі викрили злочинну схему ухилення від мобілізації. Її організував екскерівник Терцентру комплектування та соцпідтримки регіону через своїх колишніх підлеглих.

Читайте також:
Е-кабінет військовозобов’язаного запрацює з 18 травня: Хто може ним скористатись та для чого Е-кабінет військовозобов’язаного запрацює з 18 травня: Хто може ним скористатись та для чого
Щодо заступника МОН Винницького проведуть службове розслідування: Знайшли порушення, пов’язане з корупцією Щодо заступника МОН Винницького проведуть службове розслідування: Знайшли порушення, пов’язане з корупцією
Бізнесмен Жеваго отримав нову підозру Бізнесмен Жеваго отримав нову підозру
"Обмежено придатних" більше не буде: Що робити, якшо ви маєте такий статус