USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

В Україні з’явиться сервісний центр з ремонту та обслуговування турецьких Bayraktar

Центр буде створений вже найближчим часом
Байрактар
Джерело: відкриті джерела

Міністерство оборони України уклало договір з турецькою компанією BAYKAR MAKINA щодо створення в нашій країні сервісного центру з ремонту та обслуговування Bayraktar. Про це повідомляє пресслужба МОУ.

У відомстві зазначили, що документ підписаний у розвиток Рамкової угоди між Україною та Туреччиною про співробітництво у сфері високих технологій, авіаційній та космічній галузях.

За словами держсекретаря Міноборони України Костянтина Ващенка, цей спільний проєкт закладе основу системної роботи між Києвом та Анкарою в оборонній сфері.

Нагадаємо, в Україні на початку липня цього року розпочалось будівництво заводу з виробництва безпілотних летальних апаратів Bayraktar.

У 2025 році цей завод має запрацювати, обсяг інвестицій у нього становить 95,5 мільйона доларів.

У серпні минулого року уряд Туреччини затвердив двосторонню угоду щодо будівництва заводу "Байрактарів" в Україні та направив її до парламенту на ратифікацію.

Читайте також:
Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки
Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову
Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди
Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську