USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

В Одесі бізнесмен хотів заплатити слідчим 90 тис. євро, аби закрити справу: Тепер проти нього відкрили ще одну

Тепер ділку загрожує від 4 до 8 років ув'язнення
бізнесмен Одеса
Джерело: Telegram Офіс Генпрокурора
Співробітники Служби безпеки викрила бізнесмена з Одеської області, який намагався підкупити правоохоронців для закриття кримінального провадження. Про це повідомляють пресслужби СБУ та Офісу генпрокурора.

Підозрюваний пропонував спецслужбовцям 90 тисяч євро, щоб ті припинили слідчі дії та не вилучали його майно в межах кримінального провадження.

Директор однієї з логістичних компаній уже є фігурантом в іншій кримінальній справі, у межах якої розслідують корупційні схеми на експорті української агропродукції. 

Новини за темою: СБУ викрила Житомирську компанію на продажі українських ліків до російських шпиталів

Так, його підозрюють в отриманні понад 730 тисяч гривень хабаря за вплив на службовців держпідприємства адміністрації морських портів, кажуть у прокуратурі.

Бізнесмену повідомили про підозру за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу. Йому загрожує від 4 до 8 років ув’язнення. Розслідування триває.

Раніше

В Одесі Служба безпеки України викрила чиновників, які обклали "даниною" представників вітчизняних компаній, що займаються експортом українського зерна. 

Теги: Одеса
Читайте також:
В Одесі чоловік у військовій формі побив дівчину милицею: В ТЦК розпочали службову перевірку, а в поліції кажуть, що заяви від постраждалої не було. Оновлено В Одесі чоловік у військовій формі побив дівчину милицею: В ТЦК розпочали службову перевірку, а в поліції кажуть, що заяви від постраждалої не було. Оновлено
Зарізав через відмову дати закурити: В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві підлітка Зарізав через відмову дати закурити: В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві підлітка
В Одесі затримали рецидивіста, який наводив російські ракети на будівлі СБУ та прокуратури, щоб помститися за судимість В Одесі затримали рецидивіста, який наводив російські ракети на будівлі СБУ та прокуратури, щоб помститися за судимість
Український call-центр ошукав 16 громадян Чехії на понад 5,5 млн гривень Український call-центр ошукав 16 громадян Чехії на понад 5,5 млн гривень