USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

У Лондоні футбольні зірки зіграли благодійний матч для відбудови ліцею на Чернігівщині

Товариський поєдинок завершився з рахунком 2:2
команда
Зірки футболу
Джерело: United24 / Youtube-канал

У Лондоні на стадіоні "Стемфорд Бридж" відбувся благодійний матч Game4Ukraine за участю світових зірок футболу. Товариський поєдинок завершився з рахунком 2:2, а зібрані під час гри кошти підуть на відбудову зруйнованого російською ракетою ліцею на Чернігівщині, повідомляє United24.

Матч організували колишній тренер збірної України Андрій Шевченко та півзахисник національної команди Олександр Зінченко.

"За команду Шевченка зіграли Самюель Ето’о, Джанфранко Дзола, Клод Макелеле, Кларенс Зеєдорф, Джо Коул та інші. А в команді Зінченка були Марк Нобл, Якубу Аєгбені, Давід Сільва, Робер Пірес, Єнс Леманн та інші", - йдеться у повідомленні.

Також перед суддівським свистком футболісти вшанували пам’ять жертв війни хвилиною мовчання.

Президент України Володимир Зеленський теж звернувся до глядачів з понад 200 країн і подякував їм за підтримку.

"Дякую, що приєдналися до цієї чудової події. Футбол має силу, що єднає людей і ми побачимо світ об’єднаним. Об’єднаним командою Шевченка та командою Зінченка", - сказав глава держави.

Гімн України виконала співачка Джамала. Крім того, під час матчу та після нього виступали українські й іноземні виконавці - "Бумбокс", Том Греннан, Святослав Вакарчук.

На 24-й хвилині матч Game4Ukraine зупинили, щоб вшанувати оплесками мужність українців.

Зібрані під час матчу кошти підуть на відбудову Михайло-Коцюбинського ліцею, зруйнованого російською ракетою. Скільки грошей вдалося зібрати, наразі не оголошували.

Новини за темою: Чигринський повернувся у "Шахтар"
Читайте також:
РФ під керівництвом Путіна готує РФ під керівництвом Путіна готує "фізичні атаки" на Захід, – глава британської спецслужби
"Надзвичайно небезпечний момент", – Кемерон про загострення ситуації на Харківщині
Міноборони Британії оголосило про передачу Україні найбільшого в історії пакета допомоги Міноборони Британії оголосило про передачу Україні найбільшого в історії пакета допомоги
Велика Британія вишле військового аташе РФ за Велика Британія вишле військового аташе РФ за "зловмисну діяльність"