USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 9 8 7 0 (+1410)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

У Білорусі три батальйони отримали завдання висунутися на кордон з Україною

В Білорусі озпочато перевірку підрозділів 2-ї мотострілецької дивізії 1-ї танкової армії. Зокрема, мотострілецький батальйон та два танкових батальйони.
танк
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

У Білорусі три батальйони отримали завдання висунутися на кордон з Україною. Про це повідомив командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

"На території Білорусі розпочато перевірку підрозділів 2-ї мотострілецької дивізії 1-ої танкової армії. Зокрема, мотострілецький батальйон та два танкових батальйони отримали завдання висунутися в райони, які межують з державним кордоном України", – зазначив він.

Однак раніше керівник воєнної розвідки Кирило Буданов в інтерв'ю The New York Times заявив, що загроза нового російського вторгнення з території Білорусі, за оцінками воєнної розвідки України, залишається низькою.

Своїми діями в Білорусі російські військові намагаються відволікати увагу українських захисників, імітуючи зміцнення військових баз.

Читайте також:
Rheinmetall планує почати виробництво систем ППО в Україні Rheinmetall планує почати виробництво систем ППО в Україні
Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії