USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Співробітники жіночого ФК "Кривбас" втекли у Швеції з команди, – ЗМІ

Втікачами виявились SMM-фахівець і фотограф
ФК Кривбас
ЖФК Кривбас
Джерело: ФК "Кривбас"

У Швеції після матчу жіночої Ліги чемпіонів з жіночого футбольного клубу "Кривбас" втекли два співробітники. Ними виявились SMM-фахівець ФК Роман Лопатін та фотограф команди Роман Медведєв, розповіли журналісти Youtube-каналу KDK.

Роман Лопатін
Джерело: скріншот

Це сталося ще у вересні цього року. Тоді футболістки "Кривбасу" з 6 по 9 вересня перебували у Швеції. Вони грали у Лінчепінгу у кваліфікації першого раунду. Однак вони не змогли зайняти призових місць. У півфіналі вони програли футболісткам з французького "Парижа" (0:4). А під час боротьби за третє місце поступилися шведському клубу.

Роман Медвєдєв
Джерело: скріншот

Зазначимо, фотограф Роман Медведєв у Кривому Розі також підробляв весільним фотографом.

Нагадаємо, у Бельгії зник 19-річний футболіст "Шахтаря" Олександр Роспутько. Вже після того як літак злетів з українською командою, з'ясувалося, що на борту відсутній 19-річний хавбек. Пошуки в аеропорту не принесли ніяких результатів, вдалося знайти лише його форму, яка була акуратно складена. 

Пізніше футбольний клуб "Шахтар" підтвердив, що його хавбек Олександр Роспутько зник у Бельгії після матчу з "Антверпеном".

Читайте також:
Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine
Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування! Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування!
В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди
Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді