USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Смертельна ДТП під Харковом: Правоохоронцю, який збив підлітка, повідомлено про підозру

Подія сталася ввечері 2 серпня
ДТП за участю правоохоронця під Харковом
Джерело: ДБР

Співробітники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру правоохоронцю з Києва, який увечері 2 серпня в районі населеного пункту Пісочин Харківської області збив 15-річну дівчину. Про це інформує пресслужба ДБР.

Деталі ДТП

Близько 19:20 поблизу зупинки громадського транспорту "Рай-Оленівка" дівчина переходила нерегульований пішохідний перехід із велосипедом у руках.

У цей час правоохоронець рухався на джипі в напрямку Києва і, не зменшуючи швидкості, скоїв на неї наїзд. Від отриманих травм потерпіла загинула на місці події. Згідно з проведеними експертизами, водій на момент ДТП був тверезий.

Підозра

"Правоохоронцю повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України)", – йдеться в повідомленні.

Наразі підозрюваного звільнено з правоохоронних органів. Вирішується питання обрання щодо нього запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років.

Нагадаємо, Офіс генерального прокурора повідомив про підозру народному депутату України від "Батьківщини" Андрію Ніколаєнку, який вчинив смертельну ДТП на Житомирщині.

Подія трапилась на трасі Київ – Чоп поблизу села Березівка Житомирського району близько десятої ранку 3 листопада 2023 року. Автомобіль, за кермом якого перебував народний депутат, наїхав на пішохода. Встановлено, що парламентар, всупереч вимогам пунктів ПДР, рухався із перевищенням дозволеної швидкості. 18-річна дівчина від отриманих ушкоджень померла на місці події.

Читайте також:
Дезінформація та дискредитація ЗСУ: Синєгубов роз’яснив фото з розкиданими Дезінформація та дискредитація ЗСУ: Синєгубов роз’яснив фото з розкиданими "зубами дракона" на Харківщині
Ситуація у Вовчанську вкрай складна, ворог займає позиції на вулицях міста, – поліція Ситуація у Вовчанську вкрай складна, ворог займає позиції на вулицях міста, – поліція
Росіяни на Харківщині перейшли до нової тактики, яка могла призвести до великих втрат, – ISW Росіяни на Харківщині перейшли до нової тактики, яка могла призвести до великих втрат, – ISW
Волонтери, які поїхали у Вовчанськ, зникли. У поліції припускають, що їх розстріляли російські військові Волонтери, які поїхали у Вовчанськ, зникли. У поліції припускають, що їх розстріляли російські військові