USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Слідуй за кроликом: Яка тварина є символом 2023 року та чого від неї чекати

Як мінімум одна цікава особливість у прийдешнього року є
Черный кролик
Джерело: відкриті джерела

Україна готується зустрічати перший "воєнний" Новий рік, який наближається дуже швидким темпом. Його зустріч буде кардинально відрізнятися від минулих років, оскільки на цей раз свято пройде в умовах війни. Рік, який минає, став для всіх нас нестерпно важким. Чого чекати від наступного? Спробуймо розібратися. 

Яка тварина стане символом 2023 року

Джерело: відкриті джерела

 

Ось тут якраз цікава особливість. Тому що тварин цього разу дві – Чорний Водяний Кролик або Кіт. Чому або? Причина криється в особливостях китайського календаря, за яким визначається тварина – покровитель року. Річ у тому, що у китайській мові обидві ці тварини позначаються одним і тим же ієрогліфом. Проте різниці у характеристиках між цими тваринками, за якими визначаються особливості прийдешнього року, практично немає. 

Чого чекати від 2023 року 

Наступний рік вважають одним із найщасливіших. Потрясінь він не обіцяє. Навпаки, життя має стати розміреним і спокійним.

Добро, романтика, спілкування, сімейне щастя – це те, чого варто очікувати від року Кролика. Вважається, що цього року сімейні конфлікти та суперечки з дорогими людьми обійдуть стороною. 

Люди, які мріють про серйозні стосунки, обов'язково їх знайдуть, а сімейні пари реалізують всі свої бажання. Вдалими мають стати і квартирні питання, і подорожі з відрядженнями. 

Стихія прийдешнього року – вода, тому ви повинні вирішувати будь-які конфлікти м'яко, обходячи гострі кути.

Як правильно святкувати 2023 рік 

Джерело: відкриті джерела

Де зустрічати 

Кролик та Кіт – домашні тваринки. Тому найкращим місцем для зустрічі Нового року буде власна квартира чи будинок. Це має бути сімейне свято, тому не запрошуйте малознайомих людей. Тільки близьких – родичів чи друзів. 

Що вдягти 

Дуже багато варіантів цього року. Основний колір Кролика, як ви вже зрозуміли, – чорний. З ним можна поєднувати щось блискуче (як данину стихії року – воді). 

Можна звернути увагу на вбрання білого та сірого кольорів. Чи поекспериментувати з кольорами. Цього року варто уникати складного вбрання, краще обрати простоту та природність.

Як прикрасити дім 

Без кричущих кольорів, варто прибрати з інтер'єру червоний та близькі до нього відтінки. Перевагу краще віддати світлим тонам та зеленому.

Варто також уникати анімалістичних принтів, тому що господарі року не повинні відчувати конкуренцію. 

Читайте також:
З Новим 2024 роком, Україно! З Новим 2024 роком, Україно!
Українці сильніші за війну і терор. Новорічне привітання президента Володимира Зеленського Українці сильніші за війну і терор. Новорічне привітання президента Володимира Зеленського
Синоптики розповіли, якою буде погода на Новий рік в Україні Синоптики розповіли, якою буде погода на Новий рік в Україні
До кінця січня в Києві працюватимуть 44 пункти прийому новорічних дерев. Де шукати? До кінця січня в Києві працюватимуть 44 пункти прийому новорічних дерев. Де шукати?