USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Окупанти запустили нову хвилю ІПСО. На цей раз – про мобілізацію "простих" українців

Фейки запускаються в соцмережі ТікТок
Фейки від окупантів
Джерело: відкриті джерела

Окупанти запустили нову хвилю дезінформації у соцмережі ТікТок. На цей раз акцент робиться на тому, що в Україні начебто мобілізують лише "простих" українців, інформує СтратКом ЗСУ.

Пропагандисти знову розповідають, що абстрактна "влада" хоче воювати до останнього українця. І що на фронті лише "простий народ".

Новини за темою: Веніславський роз’яснив, коли в Україні розпочнеться мобілізація студентів

"Як завжди, росіяни помиляються – бо судять по собі. Це в нашого сусіда "стадо" воює тому, що так каже влада, й боїться виступити проти неї. Українці захищають свою країну та рідних. І, згідно з соціологією, не згодні на жодні компроміси з агресором", – йдеться у повідомленні.

СтратКом нагадав, що саме в Росії діти еліт спостерігають за війною з Лондонів та Цюрихів.

"В Україні б’ються, відбивають атаки та беруть посадки, а також, на жаль, отримують поранення та гинуть вихідці з усіх регіонів, верств та професій. Оперні співаки та колишні можновладці, журналісти та режисери, айтішники та фермери. Галичани та східняки, закарпатці та кияни, а також біженці з окупованих територій. Молоді й старі, чоловіки й жінки", – наголошується у повідомленні.

Новини за темою: Не мобілізація: В ЗСУ пояснили, як жінкам стати на облік

У Центрі стратегічних комунікацій підтвердили, що в Україні є певні проблеми з мобілізацією.

"Чи існують проблеми з мобілізацією? Звісно. Але саме Збройні сили, влада та правоохоронці говорять про них найгучніше. Лише наприкінці літа було звільнено всіх голів обласних ТЦК. За журналістськими розслідуванням слідують конкретні рішення. Вся країна прагне перемоги. Не ми починали цю війну. Але ми будемо воювати до останнього. Останнього бійця країни-агресора", – наголосив СтратКом.

Читайте також:
НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання
РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters
Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням