USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

На Одещині поліцейський двічі переїхав пенсіонерку і втік з місця ДТП. Відео

Від отриманих травм жінка померла в лікарні
Поліція
Джерело: відкриті джерела

У Білгород-Дністровському (Одеська область) поліцейський двічі переїхав пенсіонерку і втік із місця ДТП. Постраждала померла в лікарні. Про це повідомляють на сайті ДБР і місцевої поліції.

Пригода сталася 16 серпня. Як з'ясувало слідство, поліцейський, виїжджаючи заднім ходом від будинку, двічі наїхав на 81-річну жінку. У салоні авто була дружина правоохоронця, яка теж працює в поліції.

Після наїзду винуватці ДТП перемістили постраждалу на лавку під під'їздом, після чого викликали швидку допомогу. Поліцейський, не дочекавшись медиків, зник із місця аварії, пізніше звідти пішла і дружина.

Від отриманих травм пенсіонерка померла в лікарні.

Правоохоронця вже затримано. У поліції Одеської області уточнили, що обох співробітників відсторонили від виконання службових обов'язків. Розпочато розслідування за ч. 2 ст. 286 ККУ. Чоловікові оголосили підозру, йому загрожує до восьми років в'язниці.

Обережно! Відео містить жорстокі кадри!

Нагадаємо, у Кіровоградській області поблизу смт Новгородка поліцейський, перебуваючи у нетверезому стані, скоїв ДТП. Унаслідок аварії загинули троє 17-річних осіб: двоє на місці події, ще одна дівчина померла у кареті швидкої медичної допомоги.

Також ми писали, що у Хмельницькому слідчі встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, у якій загинув військовослужбовець.

Читайте також:
Стрілянина на Закарпатті: Нетверезий чоловік при перевірці документів поранив правоохоронця Стрілянина на Закарпатті: Нетверезий чоловік при перевірці документів поранив правоохоронця
Шість пострілів у спину з бойового пістолета: У Чернігові 21-річну студентку підозрюють у вбивстві власного батька Шість пострілів у спину з бойового пістолета: У Чернігові 21-річну студентку підозрюють у вбивстві власного батька
Українців попередили про загрозу ракетних ударів РФ на Великдень. Поліція посилює заходи безпеки біля церков Українців попередили про загрозу ракетних ударів РФ на Великдень. Поліція посилює заходи безпеки біля церков
Зеленський звільнив Майбоженка з посади голови Броварської РДА Зеленський звільнив Майбоженка з посади голови Броварської РДА