USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

На Кіровоградщині п'яний поліцейський влаштував ДТП – троє загиблих

Ще троє підлітків з різними травмами госпіталізовані
ДТП

ДТП

Джерело: відкриті джерела

У Кіровоградській області поблизу смт Новгородка поліцейський, перебуваючи у нетверезому стані, скоїв ДТП. Про це інформує Нацполіція області.

Унаслідок ДТП загинули троє 17-річних осіб: двоє на місці події, ще одна дівчина померла у кареті швидкої медичної допомоги.

Крім того, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів ще троє підлітків віком від 16 до 18 років.

"Водій автомобіля у результаті ДТП також отримав тілесні ушкодження. За кермом транспортного засобу перебував у стані алкогольного сп'яніння", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали, що неподалік Броварів співробітниця правоохоронних органів збила військовослужбовця біля блокпоста.

Також ми повідомляли, що в кінці минулого місяця у Києві голова Макарівського райсуду Олексій Тандир на смерть збив нацгвардійця. У результаті аварії чоловік загинув на місці.

Згодом Тандиру було повідомлено про підозру за фактом вчинення смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

А суд обрав запобіжний захід судді Тандиру – тримання під вартою без можливості внести заставу до 21 липня. 

Читайте також:
Вбивство Фаріон: Поліція вивчає відео ймовірної стрілянини в мовознавицю, яке з'явилося в мережі Вбивство Фаріон: Поліція вивчає відео ймовірної стрілянини в мовознавицю, яке з'явилося в мережі
Гучне ДТП, лакшері-відпочинок за кордоном та тиск на роботу правоохоронців: Як вже встиг Гучне ДТП, лакшері-відпочинок за кордоном та тиск на роботу правоохоронців: Як вже встиг "відзначитись" керівник детективів БЕБ Ткачук
В одному із ТЦК Тернопільщини посадовці на ухилянтах у місяць заробляли від 100 до 150 тис. доларів В одному із ТЦК Тернопільщини посадовці на ухилянтах у місяць заробляли від 100 до 150 тис. доларів
В Ірину Фаріон стріляв той чоловік, якого розшукує поліція, є безпосередні свідки убивства, - джерела В Ірину Фаріон стріляв той чоловік, якого розшукує поліція, є безпосередні свідки убивства, - джерела