USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

На Кіровоградщині п'яний поліцейський влаштував ДТП – троє загиблих

Ще троє підлітків з різними травмами госпіталізовані
ДТП

ДТП

Джерело: відкриті джерела

У Кіровоградській області поблизу смт Новгородка поліцейський, перебуваючи у нетверезому стані, скоїв ДТП. Про це інформує Нацполіція області.

Унаслідок ДТП загинули троє 17-річних осіб: двоє на місці події, ще одна дівчина померла у кареті швидкої медичної допомоги.

Крім того, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів ще троє підлітків віком від 16 до 18 років.

"Водій автомобіля у результаті ДТП також отримав тілесні ушкодження. За кермом транспортного засобу перебував у стані алкогольного сп'яніння", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали, що неподалік Броварів співробітниця правоохоронних органів збила військовослужбовця біля блокпоста.

Також ми повідомляли, що в кінці минулого місяця у Києві голова Макарівського райсуду Олексій Тандир на смерть збив нацгвардійця. У результаті аварії чоловік загинув на місці.

Згодом Тандиру було повідомлено про підозру за фактом вчинення смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

А суд обрав запобіжний захід судді Тандиру – тримання під вартою без можливості внести заставу до 21 липня. 

Читайте також:
Стрілянина на Закарпатті: Нетверезий чоловік при перевірці документів поранив правоохоронця Стрілянина на Закарпатті: Нетверезий чоловік при перевірці документів поранив правоохоронця
Шість пострілів у спину з бойового пістолета: У Чернігові 21-річну студентку підозрюють у вбивстві власного батька Шість пострілів у спину з бойового пістолета: У Чернігові 21-річну студентку підозрюють у вбивстві власного батька
Українців попередили про загрозу ракетних ударів РФ на Великдень. Поліція посилює заходи безпеки біля церков Українців попередили про загрозу ракетних ударів РФ на Великдень. Поліція посилює заходи безпеки біля церков
Зеленський звільнив Майбоженка з посади голови Броварської РДА Зеленський звільнив Майбоженка з посади голови Броварської РДА