USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Meta оновить батьківський контроль у своїх соцмережах: Які функції з'являться

Спочатку нові функції для батьків з'являться у США, Великій Британії та Канаді
Meta
Джерело: відкриті джерела

Компанія Meta анонсувала оновлення батьківського контролю в Instagram, Facebook і Messenger. Однією з новинок стане моніторинг вхідних повідомлень, інформують у сімейному центрі компанії.

Які можливості отримають батьки?

Так, Meta дасть змогу батькам і опікунам бачити, скільки часу діти проводять у Messenger, переглядати оновлення списку контактів і налаштувань конфіденційності, дізнаватися, хто може надсилати їм повідомлення, і перевіряти, хто переглядає їхні Stories у Messenger.

Також у компанії працюють над функціями, які обмежуватимуть можливість надсилати повідомлення дітям в Instagram напряму. Користувач надсилатиме довіреній особі запрошення з проханням надати дозвіл.

Крім того, батьки зможуть побачити, скільки спільних друзів у підлітків з обліковими записами, на які вони підписані і які стежать за ними. Це допоможе краще зрозуміти стосунки дітей з іншими користувачами.

Спочатку нові функції для батьків з'являться у США, Великій Британії та Канаді

Як відомо, згідно з правилами Meta користувачам має бути щонайменше 13 років, щоб користуватися соцмережами компанії, проте деякі діти обходять вікові обмеження.

Також у червні 2023 року WSJ виявив, що завдяки хештегам і рекомендаціям в Instagram у соцмережі шукають і продають дитячу порнографію. У відповідь на розголос Meta заблокувала тисячі відповідних хештегів, заявивши, що за останні два роки ліквідувала 27 таких мереж.

Нагадаємо, Європейські регулятори у сфері захисту персональних даних оштрафували компанію Meta на 1,3 млрд доларів за передачу даних користувачів із Європейського Союзу до Сполучених Штатів Америки. 

Читайте також:
Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс "Дія. Канали"
TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах
На т.о. Луганщині окупанти погрожують матерям відбирати немовлят: Це порушує Конвенцію щодо злочинів геноциду На т.о. Луганщині окупанти погрожують матерям відбирати немовлят: Це порушує Конвенцію щодо злочинів геноциду
Instagram оновлює алгоритм: Перевага буде в оригінального контенту Instagram оновлює алгоритм: Перевага буде в оригінального контенту