USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Гучне весілля у Львові: За час роботи в ДБР наречена стала власницею елітного авто

Москва – племінниця ексдружини Романа Труби
Гучне весілля експрацівниці ДБР та колишнього прокурора у Львові
Гучне весілля експрацівниці ДБР та колишнього прокурора у Львові
Джерело: відкриті джерела

Колишня працівниця Львівського територіального управління Державного бюро розслідувань, 27-річна Роксолана Москва, яка стала відомою завдяки розкішному весіллю під час війни, знаходячись на державній службі придбала елітний Audi Q8. Про це інформує Lviv.Media.

"Із власних джерел журналістам Lviv.Media стало відомо, що автомобіль був придбаний у 2021 році з салону, його ціна понад 2,3 млн гривень (близько 85 тис. доларів за тодішнім курсом)", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Москва, влаштувалася на роботу у ДБР у 2018 році на посаду провідного спеціаліста сектора кадрової роботи та державної служби ТУ Державного бюро розслідувань.

У той час директором Державного бюро розслідувань був Роман Труба, а Москва – племінниця його колишньої дружини. Вона пропрацювала у Бюро кілька років, а у березні 2022 року її звільнили. Проте Роксолана Москва вирішила повернутися на роботу в ДБР через суд.

Через пів року після звільнення Восьмий апеляційний адміністративний суд поновив її на посаді і стягнув на її користь 231 тис. гривень за вимушений прогул. Бюро з цим рішенням не погоджується і оскаржує його у Верховному суді.

За даними ЗМІ, Москва досі володіє цією машиною з реєстраційним номером ВС 7444 II.

Передісторія

Близько тижня тому в соцмережах і медіа обговорювали весілля Ростислава Ільницького та Роксолани Москви у Львові. Зокрема порушували питання доречності розкішних гулянь під час війни. Впродовж двох днів – 7–8 жовтня – у п'ятизірковому комплексі Emily Resort неподалік Львова прокурори, колишні працівники правоохоронних органів, ДБР, податкової та депутати святкували весілля.

Журналісти припустили, що весілля могло коштувати чимало. За попередніми оцінками кондитерів, лише двометровий весільний торт вартував близько 100 тисяч гривень, писало видання.

За даними Lviv.Media, у перший день на весіллі виступали Олександр Пономарьов, Ольга Полякова, гурт "Дзвони сонця". Ведучим був шоумен Григорій Решетнік.

Також журналісти стверджують, що до них зателефонував батько молодого Василь Ільницький і просив не публікувати матеріал про весілля, мовляв, він багато допомагає армії.

Читайте також:
Бізнесмен Жеваго отримав нову підозру Бізнесмен Жеваго отримав нову підозру
Напад на поліцейських на Вінниччині: Зловмисникам допомагали інші військові Напад на поліцейських на Вінниччині: Зловмисникам допомагали інші військові
Загинули військові і травмувались рятувальники: В ДБР встановлюють обставини вибухів на парковці у Миколаєві Загинули військові і травмувались рятувальники: В ДБР встановлюють обставини вибухів на парковці у Миколаєві
Військовим, які розстріляли патрульного на Вінниччині, оголосили про підозру у посяганні на життя правоохоронця, а також у дезертирстві Військовим, які розстріляли патрульного на Вінниччині, оголосили про підозру у посяганні на життя правоохоронця, а також у дезертирстві