USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

До кінця травня ситуація на фронті докорінно зміниться на користь України, – військовий експерт

Однак окупанти продовжують накопичувати свої ресурси
Війна_1
Війна
Джерело: відкриті джерела

Ситуація на фронті докорінно зміниться на користь України до кінця травня. Про це в ефірі UWN заявив військовий експерт Владислав Селезньов.

До чого готується Росія

Російські війська продовжують спроби атакувати українські позиції щонайменше на чотирьох напрямках – Лиман, в районі Бахмута, Авдіївському та Маріїнському.

Селезньов зазначив, що поки в окупантів вистачає сил і можливостей для продовження ведення бойових дій. Більш того, росіяни продовжують накопичувати ресурси.

"Росія буде намагатися атакувати наші оборонні рубежі. У той же самий час, думаю, що вони здійснюють накопичення ресурсів. Щонайменше на території Бєлгородщини. Інформація вже була, що вони накопичують технічно-матеріальні, людські ресурси, озброєння, військову техніку, боєприпаси. Така ж сама ситуація відбувається на півдні Запорізької області і на півдні Донецької області", – розповів експерт.

Коли чекати змін на фронті

Селезньов зазначив, що зміни на фронті розпочнуться одразу після того, як погодні умови стабілізуються і можна буде використовувати бойову техніку.

"Вперед підуть як російські окупаційні війська, так і, сподіваюся, що українська армія так само піде в контрнаступ, бо ми на це всі так чекаємо... є українська армія, яка набула спроможності, отримує відповідні ресурси від наших західних партнерів, і я сподіваюся, що кінець-кінцем слова генерала Буданова виявляться пророчими – ми будемо бачити буремні події на фронті в цей проміжок часу, в середині квітня, і до кінця травня ситуація на фронті докорінно зміниться на користь України", – додав аналітик.

Раніше ми писали, що росіяни готують до мобілізації працівників окупаційних адміністрацій на тимчасово окупованих територіях. Також відомо, що окупанти у Новій Каховці Херсонської області погрожують місцевим примусовою евакуацією та російською паспортизацією

Читайте також:
НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання
РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters
Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням