USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

БЕБ у Києві упередило розтрату близько 2 млн гривень однією з компаній "Нафтогазу"

"Нафтогаз" розтратив кошти під час закупівлі насосів та компресорів
Нафтогаз

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Аналітики столичного управління Бюро економічної безпеки упередили розтрату близько 2 мільйонів гривень державних коштів під час закупівлі насосів та компресорів однією з компаній "Нафтогазу". Про це інформує пресслужба БЕБ.

Зазначається, що тендер оголосила одна з держкомпаній з групи "Нафтогаз". За результатами аналізу тендерної пропозиції правоохоронці встановили, що переможець торгів надав завідомо неправдиву інформацію. Зокрема щодо свого досвіду у постачанні обладнання аналогічного предмету закупівлі.

"На підставі виявлених ризиків з метою упередження розтрати бюджетних коштів аналітики надіслали листа та рекомендували замовнику відхилити тендерну пропозицію", – йдеться у повідомленні.

Так, службові особи держкомпанії, відповідно до рекомендації співробітників Бюро економічної безпеки переглянули умови і процедуру проведення закупівлі та скасували її. 

Раніше

Нагадаємо, у червні "Нафтогаз" оголосив тендер на елітну арабіку зі смаками майже на мільйон гривень.

Читайте також:
Ціна газу для домогосподарств залишиться незмінною ще на рік, – Ціна газу для домогосподарств залишиться незмінною ще на рік, – "Нафтогаз"
Росія атакувала українські сховища: Ціни на газ в ЄС одразу підскочили Росія атакувала українські сховища: Ціни на газ в ЄС одразу підскочили
Міноборони ввело дворівневу систему контролю під час реформи закупівель Міноборони ввело дворівневу систему контролю під час реформи закупівель
В Міноборони створили новий департамент для закупівель В Міноборони створили новий департамент для закупівель