USD
НБУ
39.55
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.43
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 8 1 0 3 0 (+1320)
USD
НБУ
39.55
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.43
Готівка
43.00

В OpenAI розповіли, коли додаток ChatGPT стане доступним для Android

Компанія вже завершила роботу над додатком для операційної системи Android
ChatGPT
Джерело: відкриті джерела

Компанія OpenAI завершила роботу над додатком ChatGPT для Android. Він стане доступним у Google Play вже наступного тижня. Про це йдеться в повідомленні компанії у Twitter.

"Анонс ChatGPT для Android! Додаток стане доступним для користувачів наступного тижня", – ідеться в повідомленні.

Новини за темою: ChatGPT пройшов нотаріальний іспит в Україні: У Мін'юсті розповіли про результати

Наразі додаток уже є в Google Play, однак його можна лише попередньо замовити. Програма завантажиться на пристрій самостійно, коли стане доступною.

ChatGPT на iOS

Минулого місяця в Україні став доступний мобільний застосунок лабораторії OpenAI, у якому є чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT. Проте поки що він доступний лише на iOS. 

ChatGPT на iOS запустили у середині травня – спершу він був доступний лише у США. Користувачам Android він наразі не буде доступний. Але компанія обіцяє згодом адаптувати ChatGPT і під цю операційну систему.

Як відповів нам сам чат-бот, – це система штучного інтелекту, створена компанією OpenAI. Вона базується на моделі GPT (Generative Pre-trained Transformer) і призначена для взаємодії з користувачами через текстовий ввід і вивід.

Головна мета ChatGPT – надати користувачам можливість ставити питання, отримувати відповіді та взаємодіяти із системою, щоб отримати інформацію, поради або розв'язати певні завдання. Чат-бот може бути використаний у різних галузях, включно з освітою, дослідженнями, консультуваннями, творчістю.

Нагадаємо, в лютому цього року Китай заборонив використовувати в країні популярний чат-бот на основі штучного інтелекту ChatGPT.

Читайте також:
TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах
Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування
Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters
У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків