USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05
Втрати орків: 4 3 9 9 7 0 (+780)
USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05

В Україні запрацював мобільний застосунок ChatGPT, але поки що лише на iOS

Користувачам Android він все ще не буде доступний
ChatGPT
Джерело: відкриті джерела
В Україні став доступний мобільний застосунок лабораторії OpenAI, у якому є чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT. Проте поки що він доступний лише на iOS. Додаток вже доступний в App Store.

ChatGPT на iOS запустили у середині травня – спершу він був доступний лише у США. Користувачам Android він наразі не буде доступний. Але компанія обіцяє згодом адаптувати ChatGPT і під цю операційну систему.

Мобільний додаток ChatGPT буде безплатним для використання та синхронізуватиме історію запитів на різних пристроях. Він також інтегрує систему розпізнавання мовлення Whisper, що дозволить голосове введення.

Також буде можливість оформити передплату на ChatGPT Plus. Користувачам преміумверсії обіцяють ексклюзивний доступ до можливостей додатка, ранній доступ до нових функцій і швидший час відповідей на запити.

Більше про ChatGPT

Як відповів нам сам чат-бот, – це система штучного інтелекту, створена компанією OpenAI. Вона базується на моделі GPT (Generative Pre-trained Transformer) і призначена для взаємодії з користувачами через текстовий ввід і вивід.

Головна мета ChatGPT – надати користувачам можливість ставити питання, отримувати відповіді та взаємодіяти із системою, щоб отримати інформацію, поради або розв'язати певні завдання. Чат-бот може бути використаний у різних галузях, включно з освітою, дослідженнями, консультуваннями, творчістю.

Заборона ChatGPT в Китаї 

В лютому цього року Китай заборонив використовувати в країні популярний чат-бот на основі штучного інтелекту ChatGPT.

Регулятори наказали великим китайським технологічним компаніям, зокрема Tencent Holdings і Ant Group, фінтех-філія Alibaba Group Holding не пропонувати послуги ChatGPT громадськості на тлі зростаючої тривоги в Пекіні через нецензуровані відповіді чат-бота на основі штучного інтелекту на запити користувачів.

Технічні компанії також повинні будуть звітувати перед регуляторами, перш ніж запускати власні сервіси, схожі на ChatGPT.

Італія ввела обмеження використання ChatGPT

Національне управління із захисту персональних даних Італії вирішило обмежити доступ до чат-бота з вбудованим ШІ ChatGPT.

Причиною для такого рішення став витік персональних даних користувачів чат-бота 20 березня. Тоді на деякий час у вільному доступі опинилася інформація про запити і номери банківських карт платних користувачів платформи.

Теги: ChatGPT
Читайте також:
У ChatGPT додали нову функцію. Тепер він може озвучувати відповіді У ChatGPT додали нову функцію. Тепер він може озвучувати відповіді
OpenAI покращила пам'ять ChatGPT OpenAI покращила пам'ять ChatGPT
OpenAI зняла заборону на використання ChatGPT у військових цілях, – ЗМІ OpenAI зняла заборону на використання ChatGPT у військових цілях, – ЗМІ
ChatGPT може розкривати особисту інформацію користувачів, – дослідження ChatGPT може розкривати особисту інформацію користувачів, – дослідження