USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 4 7 4 7 0 (+1200)
USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25

За 2 місяці Росія скинула 20 авіабомб на Бєлгород і область, - британська розвідка

Мова йде про ФАБи, які Росія "впускає" на своїй території
Су-34
Ілюстративне фото
Джерело: Вікіпедія

Росія має проблеми з застосування авіабомб, які окупанти іноді скидають на свої території. Це створює загрозу для російського цивільного населення. Про це повідомляє Міноборони Британії у Twitter.

У Британії нагадали, що 4 травня російський винищувач скинув ФАБ-500 над Бєлгородом. Губернатор області Вячеслав Гладков заявив, що був вибух, але не назвав причини. За його словами, були пошкоджені 30 пошкоджених будинків, 10 авто і 5 осіб постраждали.

Також 18 лютого була інформація, що біля Бєлгорода впала ФАБ-250, тоді евакуювали 150 осіб.

За підрахунками ЗМІ, за березень-квітень 2024 року над Бєлгородською областю таким чином "впустили" 20 боєприпасів.

"Дані випадки вказують на триваючу неспроможність Росії успішно застосовувати боєприпаси по визначених цілях. Такі помилки призводять до руйнівних і летальних наслідків для російського населення", - йдеться у зведенні.

4 травня у Бєлгороді пролунав вибух і були пошкодження через, ймовірно, падіння авіаційної бомби. Це сталося під час того, як росіяни обстрілювали Харків та область. Про вибухи тоді повідомив губернатор Бєлгородської області.

Також у квітні 2024 року російська авіація випадково скинула ракету X-59 на Бєлгородську область. Це сталося за 92 км від кордону з Україною.

Теги: війна
Читайте також:
Біль, страх, тривога, травми. Що таке ПТСР, як його розпізнати та куди звернутися за допомогою Біль, страх, тривога, травми. Що таке ПТСР, як його розпізнати та куди звернутися за допомогою
"Відповіддю не задоволений": Кротевич повідомив, що отримав фідбек від ДБР щодо заяви проти Содоля
Жителя Сумщини судять за саморобну зброю, яку він зробив для захисту свого села на початку війни Жителя Сумщини судять за саморобну зброю, яку він зробив для захисту свого села на початку війни
Зібрати, випробувати, передати, перемогти. Як працюють курси зі збірки дронів і які в них є мінуси та плюси Зібрати, випробувати, передати, перемогти. Як працюють курси зі збірки дронів і які в них є мінуси та плюси