USD
НБУ
39.43
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.40
Втрати орків: 4 9 1 0 8 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.40

Основний тренд моди - бути собою. Анна Пономаренко, персональна стилістка

04.05.2024 20:07

Анна Пономаренко, персональна стилістка, розказала про основні тренди сучасної моди.
Відхід відомих світових брендів під час війни сприяв зростанню популярності українських брендів. Це також спричинило більший інтерес до одягу, який відображає українську ідентичність та культурну спадщину. Великий інтерес до вишиванок та інших етноелементів, які стали модними не тільки під час національних свят, але й у повсякденному житті. Люди бажають висловлювати свою приналежність до української культури через одяг.

Анна Пономаренко радить не сліпо слідувати моді, а вибирати те, що підходить особисто вам і відображає ваш стиль і ідентичність. Вона підкреслює важливість самовираження через одяг і знаходження власного балансу між модними тенденціями й особистим комфортом.

Також стилістка дає поради до вибору одягу: для того, щоб виглядати стильно та сучасно, важливо обирати одяг, який пасує до вашої тілобудови й колірної палітри, що підкреслює ваші кращі риси. Детальніше - у матеріалі.

Відео за темою
Адвокати Віталія Кропачова планують подати скаргу на його затримання Адвокати Віталія Кропачова планують подати скаргу на його затримання
Прорив трубопроводу на Прорив трубопроводу на "Либідській"! Розпочато досудове розслідування
Гуманітарна місія: Благодійний фонд Гуманітарна місія: Благодійний фонд "Надія" доставив незамінне обладнання на передову
Екстрені відключення світла: Чому Україна виявилася неготовою? Екстрені відключення світла: Чому Україна виявилася неготовою?
Завантажені нещодавно
У Києві триває Sport Business Club Summit Ukraine 2024! У Києві триває Sport Business Club Summit Ukraine 2024!
Спорт - як засіб пропаганди: Чи зможе РФ просунути свої наративи у країнах ЄС на спортивних заходах? Спорт - як засіб пропаганди: Чи зможе РФ просунути свої наративи у країнах ЄС на спортивних заходах?
США готують Україну до перемоги! Аварійні вимкнення світла та майбутні переговори з РФ США готують Україну до перемоги! Аварійні вимкнення світла та майбутні переговори з РФ
Аварійні відключення: Яка ситуація з електросистемою та до чого готуватися українцям? Аварійні відключення: Яка ситуація з електросистемою та до чого готуватися українцям?