USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05
Втрати орків: 4 3 9 9 7 0 (+780)
USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05

ChatGPT пройшов нотаріальний іспит в Україні: У Мін'юсті розповіли про результати

До цього чат-бот зі штучним інтелектом склав уніфікований адвокатський іспит у США
ChatGPT
Джерело: відкриті джерела

Чат-бот ChatGPT пройшов нотаріальний іспит в Україні, але результат тесту показав, що штучний інтелект не зміг би працювати нотаріусом. Про це повідомив міністр юстиції Денис Малюська у Facebook.

Він зазначив, що нещодавно чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT розробника OpenAI успішно склав уніфікований адвокатський іспит у США. Водночас нотаріальний іспит в Україні він провалив.

"На теоретичній частині там, де 100 запитань, правильних відповідей у ChatGPT виявилося 40. У ситуативних завданнях із 25 він відповів на 13 і в практичних завданнях із 30 так само 13 відповідей. Бар'єр не подолав, але в принципі відповідав непогано", – розповів Малюська.

За словами міністра, ШІ не міг би працювати у нас нотаріусом, але міг би стати його помічником.

Також він припустив, що кращий результат роботи у США пов'язаний із наявністю там значно більшої кількості літератури з адвокатської практики та більшою кількістю змін у нормативній базі в Україні щодо нотаріусів після 2021 року, яких ChatGPT не знає.

Раніше

"Укрзалізниця" почала обробляти звернення пасажирів за допомогою чат-боту зі штучним інтелектом ChatGPT.

Також ми писали, що штучний інтелект ChatGPT почали активно використовувати в Україні. Але інші країни блокують використання технології. 

Теги: ChatGPT
Читайте також:
У ChatGPT додали нову функцію. Тепер він може озвучувати відповіді У ChatGPT додали нову функцію. Тепер він може озвучувати відповіді
OpenAI покращила пам'ять ChatGPT OpenAI покращила пам'ять ChatGPT
OpenAI зняла заборону на використання ChatGPT у військових цілях, – ЗМІ OpenAI зняла заборону на використання ChatGPT у військових цілях, – ЗМІ
ChatGPT може розкривати особисту інформацію користувачів, – дослідження ChatGPT може розкривати особисту інформацію користувачів, – дослідження