USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

На Львівщині сталася смертельна ДТП: Одним з учасників автотрощі був суддя

За справу взялися в Державному бюро розслідувань
ДТП в Дрогобицькому районі
ДТП в Дрогобицькому районі
Джерело: 2 Спеціальний центр швидкого реагування ДСНС України

Ввечері понеділка на автодорозі Дрогобич – Трускавець (Львівщина) трапилась ДТП за участю двох легковиків. В аварії загинула 24-річна жінка. Як повідомляє видання LVIV.MEDIA з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах, за кермом іншого позашляховика був суддя Стрийського міськрайонного суду Назар Янів.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій розповіли, що отримали виклик о 22:30. До місця аварії було направлено рятувальне відділення 2-го Спеціального центру швидкого реагування.

Після прибуття на місце виклику бійці ДСНС встановили, що в результаті лобового зіткнення автомобілів марки Ford Fusion та Volkswagen Tiguan були затиснуті люди.

"Рятувальники відключили акумуляторні батареї, за допомогою гідравлічного інструменту розтисли зжаті конструкції автівок та деблокували постраждалих, після чого передали їх до рук працівників екстреної медичної допомоги", – повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Згодом 24-річна водійка Ford Fusion померла від отриманих травм.

Як повідомили на сайті "Варто – Галицькі новини", загиблою є відома тату-майстриня Анжела Писаренко, яка нещодавно відкрила свій салон у Дрогобичі. З нею в авто перебувала 23-річна мешканка Стебника (Дрогобицький район, – ред.). Її ушпиталили.

"Як стало відомо LVIV.MEDIA з власних джерел у правоохоронних органах, за кермом Volkswagen Tiguan був 41-річний мешканець Стрия, суддя Стрийського міськрайонного суду Назар Янів. Він також із політравмами був госпіталізований", – додають у виданні.

Зазначається, що у поліції підтвердили інформацію щодо ДТП, проте уточнили, що справою займається ДБР.

Раніше ми повідомляли, що в аварії на Вінниччині загинуло 12 людей, серед яких – половина діти.

Читайте також:
Зеленський звільнив Майбоженка з посади голови Броварської РДА Зеленський звільнив Майбоженка з посади голови Броварської РДА
ДТП у Броварах: Майбоженка взяли під варту без можливості внесення застави ДТП у Броварах: Майбоженка взяли під варту без можливості внесення застави
Очільнику Броварської РДА Майбоженку, який напередодні скоїв ДТП, повідомили про підозру Очільнику Броварської РДА Майбоженку, який напередодні скоїв ДТП, повідомили про підозру
У Львівській області співробітники ТЦК будуть чергувати на блокпостах У Львівській області співробітники ТЦК будуть чергувати на блокпостах