USD
НБУ
39.40
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.34
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 6 4 6 0 (+1160)
USD
НБУ
39.40
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.34
Готівка
42.90

У Львівській області співробітники ТЦК будуть чергувати на блокпостах

Всього на Львівщині облаштовано сім внутрішніх блокпостів
блокпост
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Працівники ТЦК тепер офіційно будуть на блокопостах у Львівській області. Про це повідомив керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень, передає Tvoemisto.tv.

Грень повідомив, що Рада оборони 25 квітня внесла зміни в склад контрольно-пропускних пунктів – відтепер там працюватимуть два представника Національної поліції і два представника РТЦК і СП.

Всього на Львівщині облаштовано сім внутрішніх блокпостів – це контрольно-пропускні пункти, де працюють правоохоронці, які проводять контрдиверсійні заходи.

На Львівщині працівники ТЦК облаяли жінок

Додамо, що сьогодні у соцмережі поширилось скандальне відео. На ньому зазначається, що нібито працівники Львіського ТЦК та СП викрали волонтера. Чоловік повертався з Польщі, куди транспортував безпритульних собак з прикордоння Харківської області. Також повідомляється, що самі військові були напідпитку.

Стверджується, що працівники ТЦК без жодних пояснень і офіційних процедур буквально силою “закрили” волонтера у своєму приміщенні та відібрали телефон.

Поки одна жінка знімала відео спілкування з представниками ТЦК, інша намагалась пояснити що затриманий, якого закрили – волонтер. 

Згодом один із військових вибіг та почав лаяти жінку.

У ТЦК ж заявили, що буцімто дві громадянки, які супроводжували військовозобов’язаного, "систематично вступали в суперечку й провокували військовослужбовців на конфлікт. Таким чином перешкоджали військовослужбовцям у виконанні їхніх службових обов’язків".

Читайте також:
Росія уже не возить зброю на фронт Кримським мостом Росія уже не возить зброю на фронт Кримським мостом
Росіяни просунулися в чотирьох областях: ISW показав, як змінюється фронт Росіяни просунулися в чотирьох областях: ISW показав, як змінюється фронт
Окупанти намагаються вийти до Курахового та Покровська, – Сирський Окупанти намагаються вийти до Курахового та Покровська, – Сирський
Керівників ТЦК, причетних до мобілізації Керівників ТЦК, причетних до мобілізації "заброньованих", будуть карати, а зменшити черги в ТЦК допоможе лише цифровізація: Федієнко про мобілізацію в Україні