USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

В аварії на Вінниччині загинуло 12 людей, серед яких – половина дітей

Водій легковика також загинув
аварія_2
Аварія на Вінниччині
Джерело: Нацполіція

Масштабна дорожньо-транспортна пригода сталася поблизу с. Бродецьке Хмільницького району Вінницької області 22 серпня о 19:28. Про це поінформували в пресслужбі обласної поліції.

За попередньою інформацією слідства, в результаті зіткнення ВАЗу із вантажним автомобілем DAF загинули водій легковика та 11 його пасажирів, серед яких шестеро дітей віком від 2-х до 12 років.

За фактом аварії з тяжкими наслідками розслідується кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі.

Раніше

У ніч проти 25 липня у Святошинському районі столиці сталася смертельна аварія: водій збив на блокпосту військовослужбовців Національної гвардії України. Унаслідок ДТП один боєць загинув, ще один госпіталізований, поінформували в пресслужбі Офісу генерального прокурора.

За даними слідства, водій автомобіля в період дії комендантської години рухався проспектом Берестейським, коли наїхав на військовослужбовців, які несли службу на блокпосту.

"Унаслідок ДТП один військовий від отриманих травм загинув. Іншого нацгвардійця госпіталізували у важкому стані. Водночас за даними Міністерства внутрішніх справ, водій легковика травмував двох військовослужбовців", – йдеться у повідомленні.

Читайте також:
Швейцарія пом'якшить правила експорту зброї, однак України це не стосується Швейцарія пом'якшить правила експорту зброї, однак України це не стосується
Чехія запустила пілотний проєкт повернення українців додому: Програма розрахована на 430 осіб Чехія запустила пілотний проєкт повернення українців додому: Програма розрахована на 430 осіб
У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний
На реконструкцію парку На реконструкцію парку "Наталка" в Києві виділили 20 млн гривень