USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

На українсько-польському кордоні ускладнено рух транспорту: Що сталося

Затори спостерігаються в пунктах пропуску "Шегині" та "Краковець"
ДПСУ
Джерело: ДПСУ

На українсько-польському кордоні, зокрема, у пунктах пропуску "Шегині" та "Краковець" утворилися черги з автомобілів. Рух через кордон ускладнено. Про це інформує пресслужба Західного регіонального управління ДПСУ.

"На західних кордонах України, зокрема українсько-польському, відзначається збільшення кількості осіб, які прямують в Україну. Дана активізація руху пов'язана з тим, що чимало наших співвітчизників прямують в Україну напередодні Великодніх свят", – ідеться в повідомленні.

Там зазначають, що місцями це призводить до збільшення часу очікування перетину кордону. Таким чином в основних пунктах пропуску на кордоні з Польщею, таких як "Шегині" та "Краковець", фіксується накопичення пасажирського транспорту на в'їзд в Україну.

Для розвязання цієї проблеми прикордонники збільшили кількість персоналу для оформлення мандрівників.

У ДПСУ рекомендують українцям обирати менш завантажені на в'їзд в Україну пункти пропуску "Угринів", "Рава-Руська", "Смільниця".

Раніше

В Держприкордонслужбі розповіли, що кількість чоловіків, які намагаються незаконно виїхати з України, зменшилася порівняно з першими місяцями повномасштабної війни.

Також ми писали, що з початку воєнного стану в Україні приблизно 12 тисяч чоловіків намагалися незаконно перетнути державний кордон. Під час цих спроб 15 із них загинули.

Читайте також:
Більше ніж 30 українців загинули з початку війни, намагаючись незаконно перетнути державний кордон, – ДПСУ Більше ніж 30 українців загинули з початку війни, намагаючись незаконно перетнути державний кордон, – ДПСУ
Не захист, а оборона: В Держприкордонслужбі розповіли про нову модель охорони кордону Не захист, а оборона: В Держприкордонслужбі розповіли про нову модель охорони кордону
Тимошенко про ситуацію в консульствах за кордоном: Влада репресує українців Тимошенко про ситуацію в консульствах за кордоном: Влада репресує українців
Заборона на консульські послуги суперечить Конституції, – В'ятрович Заборона на консульські послуги суперечить Конституції, – В'ятрович