USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

На Харківщині у дівчинки в руках вибухнув планшет: Дитина загинула

Пристрій вибухнув під час зарядки
вибух планшета_1
Джерело: Нацполіція

У Харківській області через вибух планшета загинула 11-річна дівчинка. Ґаджет вибухнув у руках дитини, поінформували в поліції області. 

Трагедія сталась у селі Павлівка Богодухівського району Харківської області 7 серпня о 1:05. За попередніми даними слідства, дитина гралась на планшеті, коли пристрій заряджався. Раптово він вибухнув. Від отриманих травм дитина загинула на місці трагедії. 

"За адресою виїжджала слідчо-оперативна група Богодухівського районного відділу поліції. Попередньо встановлено, що дівчина під час перегляду планшета, який перебував на зарядці, отримала смертельну травму від ураження струмом", – йдеться в повідомленні.

ЮНЕСКО проти телефонів

Агентство Організації Об'єднаних Націй із питань освіти, науки та культури (ЮНЕСКО) рекомендує всім країнам заборонити використання смартфонів у школах, щоб уникнути порушення навчального процесу, покращити навчання та допомогти захистити дітей від кіберзалякувань.

У звіті ООН йдеться, що цифрові технології, включно зі штучним інтелектом, завжди повинні підкорятися "людиноцентричному баченню" освіти й ніколи не витісняти особисте спілкування з учителями.

В ЮНЕСКО переконані, що позитивний вплив цифрових технологій на результати навчання та економічну ефективність може бути переоціненим, а нове не завжди є кращим.

Читайте також:
Чиновники з Кабміну, оборонпрому і мерії Києва мають елітне майно в Дубаї, - розслідування Чиновники з Кабміну, оборонпрому і мерії Києва мають елітне майно в Дубаї, - розслідування
НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання
Скандал на Волині: Вчителька висипала на голову учениці снеки Скандал на Волині: Вчителька висипала на голову учениці снеки
Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time