USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Київський "Локомотив", за який виступають працівники УЗ, отримав статус професійного клубу

"Локомотив" був заснований у 1919 році, а востаннє грав на професійному рівні у 1987 році
ФК
Джерело: "Укрзалізниця"/Telegram-канал

Київський "Локомотив" успішно пройшов атестацію на участь у Другій лізі України. Команда отримала статус професійного клубу. Про це повідомили в "Укрзалізниці".

"Тепер уже офіційно! Футбольний клуб залізничників "Локомотив" пройшов атестацію на участь у змаганнях Другої ліги чемпіонату України з футболу, отримавши статус професійного клубу", – йдеться в офіційній заяві УЗ.

Команда, що складається з працівників "Укрзалізниці" та вихованців "Локомотива" різних років, вже повністю готується до старту на професійному рівні.

"Молодь наразі набирається досвіду на міському та всеукраїнському рівнях. Старт нового сезону в другій лізі ПФЛ запланований на початок серпня. Зауважимо, що "Локомотив" був заснований у 1919 році, а востаннє грав на професійному рівні у 1987 році", – зазначають у компанії.

Новини за темою: Українська асоціація футболу звернулась до ФІФА та УЄФА з вимогою позбавити РФ членства в організаціях

Цю новину вже встигли прокоментувати у Верховній Раді. Нардеп від "Слуги народу" Роман Грищук сказав, що клуб розташовується в Солом'янському районі столиці, тому він закликав місцеву РДА "співпрацювати з ФК "Локомотив" і створити потужну спільну футбольну екосистему".

Нагадаємо, 21 червня у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів і Ліги конференцій. Українські команди "Дніпро-1" і "Ворскла" дізналися своїх суперників.

Читайте також:
У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний
На реконструкцію парку На реконструкцію парку "Наталка" в Києві виділили 20 млн гривень
Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів
Вперше в Україні запустили Вперше в Україні запустили "Портал Захисників та Захисниць"