USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Дубінський прилюдно засуджує депутатів за виїзд за кордон, в той час як відпочиває з дівчиною у Барселоні, – Колтунов

Раніше нардеп отримав дозвіл на виїзд з України для супроводу хворого батька
Ігор Колтунов з ногами дубинского
Депутат Київської обласної ради Ігор Колтунов в ефірі UWN
Джерело: UWN YouTube

Нардеп Олександр Дубінський прилюдно засуджує народних обранців за виїзд за кордон, в той час коли сам відпочиває з дівчиною в Іспанії. Про це в ефірі UWN заявив депутат Київської обласної ради Ігор Колтунов, який раніше закликав президента Володимира Зеленського позбавити Дубінського громадянства України

Раніше Олександр Дубінський визнав, що отримав дозвіл на виїзд з України для супроводу хворого батька. Проте, судячи з фото дівчини парламентаря у соцмережах, нині він перебуває з нею на відпочинку в Іспанії. 

За словами депутата Київоблради Колтунова, який ініціював процес позбавлення Дубінського громадянства України, нардеп вже довгий час зловживає своїм службовим становищем. 

"Він (нардеп Дубінський, – ред.) по сьогодні використовує деяких людей, й депутатів в тому числі, які зловживають своїм становищем й шкодять Україні безпосередньо. Я впевнений в цьому, тому що я як депутат Київської обласної ради безпосередньо прямо зараз спостерігаю за тим, як Дубінський, як спрут, свої щупальця розповсюджує по всій Київщині", – зазначив Колтунов. 

На думку депутата Киїоблради, те, що парламентар Дубінський наразі відпочиває за кордоном, – це "лише верхівка його цинічності". 

"Те, що він (Дубінський, – ред.) відпочиває зараз у Барселоні, – це лише верхівка цієї історії. Щоб ви зрозуміли, він звідти з відпочинку розказує про Арістова, про те, що треба покарати. Це людина, яка постійно зловживає своїм становищем і статусом народного депутата і постійно тероризує", – підсумував Колтунов. 

Раніше Ігор Колтунов повідомляв про те, що, за його інформацією, нардеп Дубінський, попри санкції, по сьогодні керує значною частиною депутатської фракції Київської облради, серед яких, на його думку, є депутати, що отримують зарплату в конвертах. Йдеться про Марію Кісельову, Станіслава Семергея, Дениса Січевого та Володимира Тимофійчука.

"Всі ці перелічені чотири депутати народного депутата Олександра Дубінського по сьогодні є діючими депутатами Київської обласної ради. Фокус в тому, що коли Дубінському "дали по шапці" два роки тому й особисто Джозеф Байден підписав санкції проти нього. В нього (Дубінського, – ред.) немає навіть кредитних карток, він може користуватися чужими або готівкою. Річ у тому, що ті люди інфільтровані по сьогодні в дуже впливові структури і обіймають великі посади", – зауважив Колтунов.

Нагадаємо, депутат Київоблради Ігор Колтунов закликав позбавити нардепа Олександра Дубінського громадянства України та відкрити кримінальне провадження за фактом викрадення документів та його політичного переслідування ще 19 липня. 

Читайте також:
У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний
На реконструкцію парку На реконструкцію парку "Наталка" в Києві виділили 20 млн гривень
Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів
Вперше в Україні запустили Вперше в Україні запустили "Портал Захисників та Захисниць"