USD
НБУ
39.43
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.75
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 9 3 6 9 0 (+1400)
USD
НБУ
39.43
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.75
Готівка
43.50

ЗСУ виходять на найважливіші висоти, – The Times

Крим буде знаходитися в доступності для української артилерії і повітряних атак
ЗСУ

Захисники України

Джерело: відкриті джерела

Російська оборона слабшає. ЗСУ виходять на найважливіші висоти, змушуючи РФ виділяти додаткові резерви і завдаючи ударів по складах з боєприпасами в тилу. Про це пише The Times.

Зазначається, що ЗСУ порушили логістику російської армії та ускладнили швидке переміщення військ на фронті. Як йдеться в матеріалі, даний стан справ дає ЗСУ можливість піти на схід від Бахмута і повернути на південь до Донецька. 

Крім того, тепер захисники України можуть просунутися на південь від Вугледара до Маріуполя або вийти до Токмака, а потім до Мелітополя, щоб ізолювати Крим і всі війська.

Також видання зазначає, що при останньому варіанті Крим буде знаходитися в доступності для української артилерії і повітряних атак. А це означає, що навіть без захоплення півострова українці могли б зробити Крим неможливим для перебування російських військових і цивільного населення. Це було б серйозним козирем. 

Читайте також:
Кожне рішення Заходу про допомогу ухвалюється з запізненням на рік, - Зеленський Кожне рішення Заходу про допомогу ухвалюється з запізненням на рік, - Зеленський
Росія розпочала пропагандистську кампанію серед німецькомовних і закликає воювати в Україні Росія розпочала пропагандистську кампанію серед німецькомовних і закликає воювати в Україні
Націоналізація Націоналізація "покинутого" житла на ТОТ України: РФ хоче вкрасти понад 13 тисяч домівок
Направлення на ВЛК можуть з'явитись в додатку Направлення на ВЛК можуть з'явитись в додатку "Резерв+"