USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

В УАФ жорстко відреагували на рішення УЄФА допустити юніорські збірні РФ до змагань

Україна бойкотуватиме турніри, на яких представлена РФ, і закликає інші країни робити те саме
УАФ
Джерело: Українська асоціація футболу

Українська асоціація футболу рішуче засуджує рішення УЄФА про повернення до міжнародних змагань команд U-17 з Росії та заявляє про бойкот таких турнірів. Про це йдеться на сайті УАФ.

В Українській асоціації футболу наполягають на збереженні попередніх рішень УЄФА та ФІФА щодо недопущення всіх російських команд до участі в міжнародних змаганнях під егідою цих організацій.

А також там підтвердили, що українські спортсмени не братимуть участі в жодних змаганнях, де представлені команди з РФ. Крім того, там звернулися до інших – асоціацій членів УЄФА з проханням бойкотувати можливі матчі за участю російських команд.

"Переконані, що ухвалення подібних рішень щодо поступового повернення команд із Росії до участі в змаганнях у розпал воєнних дій, які веде Російська Федерація проти України, є безпідставним і толерантним до російської агресивної політики", – йдеться в заяві асоціації.

УАФ закликає УЄФА переглянути дане рішення і залишити чинним попереднє рішення про повне відсторонення будь-яких команд з Росії від участі в міжнародних змаганнях.

Рішення УЄФА

У вівторок, 26 вересня стало відомо, що виконком УЄФА допустив у міжнародні турніри юніорські збірні Росії віком до 17 років, санкції щодо інших збірних і клубів залишено чинними.

На відповідне рішення вже відреагували в Англії.

"Ми не підтримуємо рішення про повернення Росії до учасників змагань УЄФА. Наша позиція залишається незмінною: збірні Англії не гратимуть із Росією", – йдеться в пресрелізі FA.

Як відомо, УЄФА та ФІФА відсторонили росіян одразу після повномасштабного вторгнення в Україну. Однак останнім часом деякі рішення цих асоціацій стали сумнівними. Приміром, нещодавно представниць держави-терористки призначили судити матчі жіночої Ліги нації.

Читайте також:
Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрих-коди Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрих-коди
Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську
Кабмін забронював від мобілізації співробітників букмекерської контори та служби доставки Кабмін забронював від мобілізації співробітників букмекерської контори та служби доставки
Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW