USD
НБУ
39.43
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.40
Втрати орків: 4 8 9 8 7 0 (+1410)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.40

У Запоріжжі дві зрадниці "полювали" на ППО та "зливали" персональні дані військових ЗСУ

Їм загрожує довічне ув'язнення
Агентки Запоріжжя_1
Джерело: Telegram СБУ

Кіберфахівці Служби безпеки у Запоріжжі викрили ще двох агенток ФСБ. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

За даними слідства, зловмисниці розвідували бойові позиції системи протиповітряної оборони ЗСУ та передавали окупантам установчі дані українських захисників.

Так, одна із фігуранток намагалась виявити локації зенітно-ракетних комплексів ППО на прифронтовій території області. Також вона "зливала" до ФСБ прізвища та номери телефонів своїх родичів – бійців Збройних сил України та їхніх бойових побратимів, які воюють на передовій.

Крім цього, під час "дружніх розмов" російська агентка записувала на диктофон свої розмови з військовими про тактику дій на полі бою, а потім надсилала окупантам відповідні аудіофайли.

Інша зловмисниця обходила прифронтову місцевість та фіксувала місця тимчасового базування особового складу та військової техніки ЗСУ.

За кожне виконане завдання російська спецслужба надсилала на банківські картки своїх агенток до 6 тис. у гривневому еквіваленті.

Зловмисницям загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо, ми писали, що контррозвідка СБУ затримала в Одесі ще одного агента російського ГРУ. Він коригував повітряні атаки окупантів по місту та розвідував локації Сил оборони на території регіону.

Раніше російському інформатору присудили 12 років тюрми за скерування удару окупантів на ринок "Барабашово".

Також ми писали, що Служба безпеки України затримала інформаторку спецслужб РФ, яка напередодні робочої поїздки президента Володимира Зеленського в Миколаївську область збирала розвіддані про запланований візит.

Читайте також:
Про євреїв та релігію на війні, Про євреїв та релігію на війні, "ждунів" та "капеланські" реформи. Розмова з першим рабином в ЗСУ Давидом Мільманом
МЗС відновлює консульські послуги для військовозобовʼязаних чоловіків за кордоном МЗС відновлює консульські послуги для військовозобовʼязаних чоловіків за кордоном
Під час наступу росіян у Харківській області у бійців ЗСУ вийшли з ладу Starlink Під час наступу росіян у Харківській області у бійців ЗСУ вийшли з ладу Starlink
Зеленський схвалив мобілізацію засуджених Зеленський схвалив мобілізацію засуджених