USD
НБУ
39.43
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.75
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 9 3 6 9 0 (+1400)
USD
НБУ
39.43
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.75
Готівка
43.50

РФ вночі знову атакувала ракетами українські міста: Є руйнування і загиблі

Удари припали на Дніпропетровську та Полтавську області
Ракета
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Російська армія вночі 28 серпня завдала ракетного удару по українських містах. Про "прильоти" повідомили у Дніпропетровській та Полтавській областях. Розповідаємо про наслідки.

Так, у Дніпропетровській області під обстріл потрапив Кривий Ріг. Унаслідок атаки там знищено два дачні будинки, ще п'ять – зазнали пошкоджень. Крім того, загорілася господарська будівля. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Тим часом у Полтавській області удар припав на промисловий об'єкт в селищі Гоголеве, Миргородського району. Унаслідок вибуху виникло загоряння приміщення олійниці. Наразі відомо про загибель двох людей та п'ятьох постраждалих. Люди працювали в нічну зміну.

Скільки ракет знищила ППО?

В ОК "Південь" розповіли, що ворог уночі застосував складну систему маневрувань, запустивши стільки ж фальшивих цілей, скільки й самих ракет.

За даними Повітряних сил, росіяни випустили чотири крилаті ракети "Калібр" з фрегата з акваторії Чорного моря поблизу Феодосії. Також ворог застосував дві керовані авіаційні ракети Х-59 з двох літаків Су-34, які окупанти спрямували у напрямку Кривого Рогу з повітряного простору окупованої Херсонщини.

В результаті бойової роботи знищено чотири повітряні цілі:

  • дві крилаті ракети "Калібр";
  • дві керовані авіаційні ракети Х-59.
Читайте також:
Кожне рішення Заходу про допомогу ухвалюється з запізненням на рік, - Зеленський Кожне рішення Заходу про допомогу ухвалюється з запізненням на рік, - Зеленський
Росія розпочала пропагандистську кампанію серед німецькомовних і закликає воювати в Україні Росія розпочала пропагандистську кампанію серед німецькомовних і закликає воювати в Україні
Націоналізація Націоналізація "покинутого" житла на ТОТ України: РФ хоче вкрасти понад 13 тисяч домівок
Направлення на ВЛК можуть з'явитись в додатку Направлення на ВЛК можуть з'явитись в додатку "Резерв+"