USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Обвал Дегтярівського мосту: Правоохоронці проводять обшуки в Департаменті КМДА, "Київавтодорі" та у підрядників

Одночасні обшуки проводяться одразу за вісьмома адресами
Обвал Дегтярівського мосту

Обвал Дегтярівського мосту 30 вересня

Джерело: UWN

Правоохоронці проводять обшуки в Департаменті КМДА, "Київавтодорі" та у підрядників у справі щодо обвалу конструкцій Дегтярівського мосту у Києві. Про це інформує пресслужба Київської міської прокуратури.

"Київська міська прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом привласнення бюджетних коштів службовими особами Департаменту транспортної інфраструктури КМДА, КК "Київавтодор" та рядом суб’єктів господарювання під час реконструкції шляхопроводу по вул. Дегтярівській та вул. Довженка (ст. 191 КК України)", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що одночасні обшуки проводяться одразу за вісьмома адресами. А саме – за місцем розташування департаменту, комунальної корпорації та підрядних організацій.

Нагадаємо, 30 вересня у Києві на вулиці Олександра Довженка під час реконструкційних робіт на Дегтярівському мосту стався обвал балок шляхопроводу

Тоді "У "Київавтодорі" зазначили, що відповідальність за проведення робіт на об'єкті несе безпосередньо підрядник. 

У коментарі UWN інфраструктурний оглядач Павло Авдокушин, який був присутній на місці інциденту під час обвалу, розповів, що того дня був перший монтаж балок на оновленому Дегтярівському шляхопроводі.

"Змонтували вже шість балок успішно, все було з дотриманням технологій... сьому балку підняли, вона поводила себе, наче так само, як і всі балки попередні, і ніщо не віщувало, що може щось статися не так", – розповів він.

Після чого, за словами Авдокушина, сьома балка почала неприродно згинатися і луснула, зачепивши інші балки. Після цього почався ефект доміно, усі шість балок, одна за одною почали ламатися. 

Читайте також:
Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки
Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову
Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди
Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську