USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

"Антонов" звільнив дружину нардепа Торохтія, яка під час війни купила нерухомість у Болгарії

Левченко була радницею т.в.о. гендиректора ДП "Антонов" на платній основі
слуга народу Торохтій скандал_1

"Слуга народу" Богдан Торохтій та його дружина Аліна Левченко

Джерело: Bihus.Info

Держпідприємство "Антонов" звільнило з посади радницю генерального директора, дружину народного депутата Богдана Торохтія, Аліну Левченко. Про це інформує пресслужба "Антонова" у Facebook.

"ДП "Антонов" повідомляє, що відсьогодні, 27 червня, трудовий договір з Левченко Аліною Віталіївною, радницею генерального директора, розірвано", – йдеться в повідомленні.

В компанії не пояснюють причини, а у ЗМІ з’явився новий скандал про Левченко.

Алла Левченко під час війни купила нерухомість у Болгарії 

Дружина нардепа від "Слуги народу" Богдана Торохтія – Аліна Левченко в серпні 2022 року придбала квартиру і приміщення в Болгарії, у курортному місті Несебр. Про це повідомляє Bihus.Info.

Журналісти з’ясували що ще через кілька місяців вона купила квартиру і паркомісце на Печерську в Києві.

Bihus.Info нагадує, що Левченко зараз працює радницею на платній основі т.в.о. гендиректора ДП "Антонов", що входить до концерну "Укроборонпром".

За даними болгарського майнового реєстру, 1 серпня 2022 року Аліна Левченко придбала квартиру площею 59 кв. м і приміщення на першому поверсі площею 283 кв. м у житловому комплексі Valencia Gardens у Несебрі.

А за даними болгарського реєстру нерухомості, сума угоди становила близько 59 тис. доларів, хоча орієнтовна ринкова вартість цієї нерухомості становить набагато більше – близько 477 тис. доларів.

Це сучасний ЖК, розташований на першій лінії від моря в новій частині міста. На території Valencia Gardens є басейн, джакузі, СПА і фітнес-центр, лобі-бар, ресторан, медичний центр і підземний паркінг.

Джерело: Bihus.Info

Крім цього, у жовтні 2022-го Аліна Левченко придбала квартиру площею 68 кв. м у ЖК "Новопечерська вежа" в Києві, а в березні 2023-го паркомісце там само. Ринкова вартість такої квартири у стані після будівельників становить 114 тис. доларів. Паркомісця – 30 тис. доларів.

Джерело: Bihus.Info

Також журналісти з’ясували, що з 24 лютого 2022 року до 1 червня 2023-го нардеп Торохтій вісім разів виїжджав за межі України і жодного разу нічого не повідомляв про перебування за кордоном у своїх соцмережах. Загалом після повномасштабного вторгнення РФ парламентарій перебував за межами України понад 90 днів – це приблизно три місячні відпустки за півтора року.

Крім того, завдяки публікаціям Левченка в Instagram журналістам вдалося ідентифікувати виїзди Торохтія в Грецію, Туреччину, Катар і ОАЕ.

Читайте також:
Чиновники з Кабміну, оборонпрому і мерії Києва мають елітне майно в Дубаї, - розслідування Чиновники з Кабміну, оборонпрому і мерії Києва мають елітне майно в Дубаї, - розслідування
НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання
Скандал на Волині: Вчителька висипала на голову учениці снеки Скандал на Волині: Вчителька висипала на голову учениці снеки
Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time