USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Чоловіка, який вбив свою дівчину, відпустили з в’язниці через ожиріння

З моменту ув'язнення вага 34-річного Фрікано зросла зі 120 кілограмів до 200
вбивство в Італії
Пара була разом близько десяти років
Джерело: відкриті джерела

В Італії 30-річний чоловік, який був ув’язнений на 30 років за вбивство своєї 27-річної дівчини, був звільнений, оскільки в’язниця не могла задовольнити вимоги його низькокалорійної дієти. Про це пише The Telegraph.

Вбивство

Пара була разом близько десяти років. Під час відпочинку на Сардинії в червні 2017 року Дімітрі Фрікано завдав своїй 27-річній дівчині Еріці Преті 57 ножових поранень після того, як вона звинуватила у розсипанні крихт на їхньому ліжку.

Фрікано, який родом з містечка Б'єлла на півночі Італії, спочатку заперечував вбивство та стверджував, що Преті вбили злодії під час жорстокого пограбування.

Після місяця брехні він з'явився до поліцейського відділку і зізнався у скоєному.

У 2019 році суд визнав його винним у вбивстві і засудив до 30 років позбавлення волі.

Зростання ваги

З моменту ув'язнення вага 34-річного Фрікано зросла зі 120 кілограмів до 200.

На додачу до збільшення ваги Фрікано викурював у в'язниці близько 100 сигарет на день.

Суд вирішив, що стан його здоров'я "більше не сумісний з тюремним режимом – залишаючись у в'язниці, він може наразитися на небезпеку для свого життя, пов'язану з серцево-судинними ризиками".

Згідно з постановою суду, Фрікано має відбувати решту покарання під домашнім арештом у будинку своїх батьків, бо в'язниця не в змозі забезпечити йому спеціальну дієту, якої він потребує.

Батьки загиблої обурились

Батьки вбитої назвали це рішення обурливим.

"Дозволити йому перебувати під домашнім арештом – це ганебно. Я знав, що він не відсидить повний 30-річний термін, але декілька років  – це занадто мало", – каже Фабріціо Преті, батько убитої.

За його словами, звістка про те, що Фрікано звільнили з в'язниці, була "як удар в серце".

Дімітрі Фрікано в інтерв’ю італійському телеканалу сказав, що особисто і під час суду попросив пробачення у батьків вбитої ним дівчини.

Він додав, що дуже шкодує про скоєне і "віддав би цілий статок, аби помер він, а не його дівчина".

Читайте також:
Волонтери, які поїхали у Вовчанськ, зникли. У поліції припускають, що їх розстріляли російські військові Волонтери, які поїхали у Вовчанськ, зникли. У поліції припускають, що їх розстріляли російські військові
Зарізав через відмову дати закурити: В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві підлітка Зарізав через відмову дати закурити: В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві підлітка
Шість пострілів у спину з бойового пістолета: У Чернігові 21-річну студентку підозрюють у вбивстві власного батька Шість пострілів у спину з бойового пістолета: У Чернігові 21-річну студентку підозрюють у вбивстві власного батька
Друг Берлусконі розповів про моторошне полювання з Путіним, коли той вирізав серце оленю Друг Берлусконі розповів про моторошне полювання з Путіним, коли той вирізав серце оленю