USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Аргентина – Хорватія. Анонс та прогноз півфіналу ЧС-2022

Мессі та компанія легко пройдуть до фіналу? Чи все не так просто?
Мессі та Модріч
Джерело: відкриті джерела

На чемпіонаті світу у Катарі сьогодні, 13 грудня, буде зіграно перший півфінал. У ньому зійдуться збірні Аргентини та Хорватії. Букмекери та більшість вболівальників віддають звання фаворита саме аргентинцям. Але цей турнір вже довів, що інколи не все так очевидно, як може здаватись. 

Ситуація напередодні півфіналу

Аргентина

Стартувала погано, програвши перший матч групового турніру Саудівської Аравії. Потім зібралась з думками і виграла обидва наступні матчі в групі, у підсумку посівши перше місце.

У плей-оф спочатку була обіграна збірна Австралії з рахунком 2:1. У чвертьфіналі підопічні Скалоні здолали опір збірної Нідерландів, для цього знадобилася серія пенальті. 

Кадри

Двоє дискваліфікованих на цей матч – латералі Гонсало Монтьєль та Маркос Акунья. Втрати не критичні: перший – не основний гравець, другого замінить гравець французького "Ліона" Ніколас Тальяфіко.

Хорватія

У групі зайняла друге місце, жодного разу не програвши (0:0 з Марокко та Бельгією, 4:1 – з Канадою). У плей-оф було два важких матчі з Японією та Бразилією. Обидва – перемога хорватів у серії пенальті.

Кадри

Одна несерйозна в цьому випадку вірогідна втрата на ім'я Йосип Станішич ("Баварія"). Його готовність під питанням. 

Що кажуть букмекери?

Однозначними фаворитами є збірна Аргентини, їхні шанси на прохід оцінюються менше ніж в 1,5 (на хорватів дають трохи більше ніж 3).

Прогноз 

Аргентина пройде далі. Але легко їм не буде. Цілком можливо, що у матчі доведеться грати додатковий час. Та і серія пенальті, чесно кажучи, зовсім не виключена. 

 

 

Читайте також:
Чиновники з Кабміну, оборонпрому і мерії Києва мають елітне майно в Дубаї, - розслідування Чиновники з Кабміну, оборонпрому і мерії Києва мають елітне майно в Дубаї, - розслідування
НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання
Скандал на Волині: Вчителька висипала на голову учениці снеки Скандал на Волині: Вчителька висипала на голову учениці снеки
Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time